Minden anya számára felfoghatatlan, hogyan történhet meg olyan, mint amit az alábbi képkockákon láthatunk, és hogyan képes arra egy anya, hogy így kínozza saját gyerekét. Míg a nő erővel fogja le gyerekét, a kicsi folyamatosan sír fájdalmában, de mindhiába: pár évesen megkapja élete első testdíszét.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Kárpátinfo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Eszemmegáll, kimindenki szül gyereket! Ettől a nőtől elveném a gyerekét, kizártnak tartom, hogy egy ilyen anya szívből szeretné azt a kicsit. A tetoválótól meg bevonnám az engedélyt a jókora büntetés mellett. Remélem nem csak a videót mutogatják, hanem majd a büntetésről is hallani lehet.
Bár, végülis épeszűnek látszó nők is követnek el gaztetteket a gyerekeik ellen, úgy, hogy arról nem szerez senki tudomást. Most olvastam el Lynn Ullmann (Liv Ullmann és Ingmar Bergman lánya) könyvét, a Szemem fényét. Az írói képzelet biztos, hogy valamilyen valóságalappal bír. Abban is van egy anya aki más módon, de kegyetlenül bánt a gyerekével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.