Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik legsikeresebb műsora lett a sportközvetítések és a Schmitt Pál-botrány közben készült benyalós Obersovszky-interjú után. Márpedig ha egy üzlet beindul, ugye, akkor nincs megállás, így itt a nyakunkon A Dal 2. 0, ezúttal hat adással, plusz zsűritaggal, kétszer annyi tablettel, mint 2012-ben, de az első kör alapján pont olyan semmitmondó dalokkal és előadásokkal, mint tavaly.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nem tudom, ki ez a fickó, de a mellette álló lány olyan kancsalnak néz ki ezen a képen, hogy mindjárt felüvöltök.
jobb és balközép
@Zsoel: Ha jól tudom, a lány látássérült...
Zsoel
@jobb és balközép: Akkor jó. Vagyis egyáltalán nem jó, de azt hittem, hogy ilyen rosszul sikerült a kép.
Zsoel
@Horizont: Ó, vagy úgy... :( Akkor nem szóltam.
csikknorisz
"semmitmondó dalokkal és előadásokkal" Ez nem feltétlenül hátrány, az elmúlt években is olyanok nyertek. Különben meg ne is akarjunk nyerni, akkor ránk sóznák a jövő évi megrendezését. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.