Ha valóban vissza akarod szerezni volt párodat, akkor alapos felülvizsgálatot kell tartanod az érzelmi világodon, és sürgősen kezelned kell a negatív, pánikszerű érzelmeket. A legnehezebb az exedtől való függésedet lesz ellensúlyozni, de a visszahódítás sikeréhez muszáj. Kattints és nézd meg, hogyan szerezheted vissza kedvesedet minél hamarabb!

Feltöltő: jumper707
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@KöBüKi: Asszem kicsit félreértettük egymást...Úgy értem, hogy amikor a párkapcsolatba vetett, hit egy idő után ilyen olyan okból kifolyólag elvész, és az amúgy is megrendült bizalom romba dől..akkor lépni kell! Elengedni kell!

Az életbe vetett hitem, és bizalmam sosem veszett el! Ha csak egyetlen pillanatra is elveszett volna már rég nem élnék!
KöBüKi
@Dulcinea: Kijavítalak.! - ha nem veszed rossz néven.Az adott párkapcsolatba vetett hit-így oké.!Mert az ember - kevés kivétellel - társas lény,szeret szeretetet adni és kapni.Tehát egy párkapcsolatból az emberek többsége egy másik felé indul.!
Dulcinea
@KöBüKi: Most megosztok veled valamit így mindenki olvasatára, azért, hogy értsd, hogy az életbe vetett, hitem és bizalmam sosem veszett el!

20 éves voltam mikor a szüleimet, elveszítettem! Én magam neveltem fel az akkor 4 éves húgomat, aki mára 26 éves jó szakmával rendelkező egy gyermekes édesanya! Nagyon nehéz, és keserves és kétségbeesett évek voltak! Volt, és van munkám! De a szüleim elvesztésével, 7 olyan év következett, amit a megölő ellenségeimnek nem kívánok. Minden egyes évben megálltam végső búcsút venni, valakitől..olykor valakiktől, akiket szerettem. Közben persze, elért a szerelem, neveltem a húgom, és születtek a gyerekeim, de körülöttem a halál 7 évig vendég lett! Aztán elmúlt..minden elmúlt...
Tudod, ha nem lett volna hitem, és bizalmam, hogy egyszer véget ér, majd minden rossz, és a jó következik már rég nem élnék!
Ne haragudj, hogy a nyakadba aggattam a történetem...azért írtam le hogy értsd van hitem! És az élet lehet bármilyen kegyetlen, attól még csodaszép!
KöBüKi
@Dulcinea: Nem kételkedtem a hitedben egy percig sem.!Sajnálom hogy ekkora kanosát kellett végig élj,büszke lehetsz magadra.!Nem volt teher,Én is ha megöregszem,beülök a hintaszékbe és életem végéig nem fogok unatkozni.!
silber13
Rá kell kapcsolni, az esetlegeseket törölni és akkor már minden rendben... Célra vezető művelet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.