Fontos „csatát” vesztett Kiss Lajos, Golop állatkínzással meggyanúsított polgármestere. El akarta hárítani magáról a felelősséget és az által meggyilkolt kutya gazdáját vádolta meg, azonban a vádat nem sikerült bizonyítania.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Mint ember egy nulla. Amikor kiderült mit művelt, azonnal le kellett volna mondania a polgármesteri székéről.
Tekla
@vukkocska: Nem ismered a falusi embert ! Ha a nagyapja arra szavazott akkor Ő is. Nem tudom 20 éve meggyőzni a környezetemben élőket ,hogy szavazhatnak másra, nem fog kiderülni." De ha az kiderül ki kire szavazott azt mi lesz akkó, kib@szik velünk a tanácselnök úr?"
Ez utóbbi való igaz ,kistelepülésen csak az merjen széllel szemben akinek vízhatlan a gatyája, vagy elkötelezett igazság párti!
levarosbukta
Én ismerek olyan polgármestert aki a rendszerváltás óta ül a székében. Ketten indultak, de a választások előtt egy nappal meghalt az ellenfél. Azóta senki nem mer indulni ellene, babonásak a falusiak :)))))))))))
vukkocska
@Tekla: pedig az urna tényleg biztonságot ad. Elég szomorú, hogy titkolni kell egy ilyen kis közösségben, ki kire szavaz. Látod, milyen demokratikus ez a propeller? :)
Dr plágium
@vukkocska: Még a munkahelyeden is titkolni kell, mert megszívatnak, esetleg kirúgnak ha más véleményen vagy mint a főnökség.
vukkocska
@Dr plágium: ez így van, volt kollégáim szinte naponta erősítik. Tudod, hál'istennek én már nyugdíjas vagyok.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.