1. A szocialista szavazó nem fogja bevallani, hogy MSZP-s (DK-es, E14-es, stb.), vagy csak a legritkább esetben. Tudja, mennyire utálja őket a nép - még ha hajlamos is felejteni. 2. Az MSZP-szavazó azt fogja füllenteni, hogy ő valójában jobboldali. Sőt: jobboldali konzervatív. 3. Azt fogja füllenteni, hogy ő keresztény. 4. Azt fogja füllenteni, hogy sőt: csak ő igazán jobboldali és keresztény, kvázi elvitatja mástól a jobboldaliság-kereszténység jogát. 5. Visszamutogat: a Fideszt bolsevikozza, kommunistázza, rákosizza, kádározza, amíg csak lehet. Felhozza a III/III-as ügynököket, MSZMP-tagokat, KISZ-titkárokat. 6. Nácizza is a Fideszt. 7. Zsidózza, cigányozza a Fideszt, orsósozik, olsteinozgat, deutschozik, fónagyozik. 8. Az MSZP-t nagyon-nagyon óvatosan védi: azt fogja hazudni, hogy ő is gyűlöli az MSZP-t, DE ezeknél még az MSZP is jobb volt: jogok, pénz, szakértelem, stb. Szóval, hogy most már azért visszasírja kicsit őket. 9. Azt fogja füllenteni, hogy ő a Fideszre...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Aztán ha az instrukciókat figyelembe véve felismerünk egy MSZP-s szavazót, hova kell futni az infóval...? Kubatovhoz vagy a Lendvai utcába?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@scandináv: Ha őszinte akarok lenni, talán az Amaranth volt jó szám eddig az új felállásból, de az is inkább volt Within Temptation, mint Nightwish. Tarja is gyenge nagyon szólóban, szóval szerintem lesz itt még összeborulás, és egy újabb Once...:-))
Hellcat
@entero: Igen a kísérletezgetést én sem szeretem mert általában nem jön be nekik a dolog, vagyis nekem nem jön be. Sabatont nagyon szeretem megyek is a koncertre, jövő szombaton meg Die Hard 5 moziban a haverokkal utána meg Kalapács koncert :) Jó kis hétvége lesz azt hiszem :)
adsl70
"g0d 2013.02.10. 14:07:52
én nem hiszem, hogy ha neadjisten orbán menne egy lifetime kezelésre vissza graz-ba, szavaznék rájuk. " azért ott is vannak kritikai hangok, már ott se minden arany ami fénylik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.