Judit talált egy rendszámot, de nincs kedve személyesen leadni, a Posta meg nem viszi el az önkormányzatig. Ha valakinek hiányzik a HRS-407 egyik fele, és még nem pótolta, itt a kiváló alkalom: 2013. 02. 08-án este találtam egy rendszámtáblát az Árpád fejedelem-Szépvölgyi út sarkán. Gondoltam, nem hagyom már ott az úton, felvittem az irodába és hétfőn 11-én első dolgom volt, hogy hívtam az Önkormányzatot. Nos nem volt egyszerű. Kedden 12-én véletlen felvette valaki a telefont, de mindjárt közölte is, hogy nem illetékes és hívjam az Okmányirodát, adott is egy számot, amit mind a mai napig nem vesz fel senki. Mivel nem volt más választásom, írtam egy e-mailt: „Tisztelt Önkormányzat! Találtam a II. Árpád fejedelem út és Szépvölgyi út sarkán 1 db rendszámtáblát. Próbáltam Önöket telefonon elérni, de egyszerűen lehetetlen. Ha értesítenék a tulajdonost, gondolom Önöknél megvan az illető elérhetősége, megadom a címet, ahol átveheti. Na erre jött a válasz, viszonylag gyorsan, hogy adjam meg a telefonszámomat. Gyanútlanul megadtam, -ezt nem kellett volna-, mire az ügyintéző hölgy mondja nekem, vigyem be az okmányirodába a rendszámtáblát. Mondtam neki, hogy nem járok Okmányiroda és Önkormányzat felé. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@ila51: Nem válaszoltál a kérdésemre.
ila51
@Zsoel: Persze hogy itthon csórták le , Angliában még kerítés sem kellett :))
Zsoel
@ila51: Nem erre célzok! Angol rendszámot használtok Magyarországon?
ila51
@Zsoel: Nem használjuk , írtam előbb , dekkol.
Zsoel
@ila51: Akkor "használtatok", na! Ne lovagolj már a szavakon, érted nagyon jól, hogy mire akarok kilyukadni.
Nem volna egyszerűbb magyar rendszámot tenni rá, és akkor nem lenne semmi gond? Ámbár mondjuk ha jobbkormányos, akkor nem sok értelme van.
ila51
@Zsoel: Most hogy így kikérdezel , én nem is akartam a kocsit , csak a férjem.
Mivel leginkább kamionon ül , így neki sem hiányzik :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.