Három hónapnyi kóborlás és legalább 100 kilométer megtétele után került meg egy szilveszterkor elszökött eb. Zsani Kecskemétről rémültében szökött el, és egészen Budapestig rohant.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szepwilly
akit a kutya szeret,elmegy erte a vilag vegere is!Nekem labradorom van most mar nyolc eve az utolso nyaron tünt el.Mi lent voltunk fürdeni,közben kitört egy oriasi vihar,egy ora mulva haza mentünk Lindamnak hült helye volt,indultam keresni,közben csenget a telefon baratom hivott az üzleteböl kb.3 km-re van.A Linda labaval bekopogott,es bement az üzletbe,kb 2-3-r volt ott velem.Rohantam erte nagy volt a boldogsag mindket reszröl!
azert mondom inkabb egy öszinten szeretö kutya,mint harom hamis barat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Dr plágium: Mit gondolsz miért adták be fő-fő híradóban meg az előzetesben is?Chipeltess és nem veszik el a kutyád.
Így visszagondolva,mennyit szenvedhetett ez a kutya két és fél hónap alatt,chippel,vagy anélkül?
nehogymá
felénk nagyon sok kutyát dobnak ki.a a retek aki ezt teszi nem igen fogja chippeltetni a kutyáját.van olyan állat amelyik kiköti.széttudnám tépni az ilyen mocskot
Dr plágium
@darwin: Biztosan sokat szenvedett szerencsétlen állat, de ha nem tudják beazonosítani a sintér telepen végezte volna. Nem fiatal kutya, valószínűleg nem fogadta volna örökbe senki. A példa egyébként azt mutatja, chippel is elveszhet egy kutya, csak így több esélye van, hogy haza kerül.
Zsoel
Én nem sajnálom az ilyen "gazdát". Akinek kutyája van, az viseljen érte mindennemű felelősséget! Miért nem bírta "házon belül" tartani?! Vagy magasítsa meg a kerítést, vagy tartson kisebb kutyát. Mi az, hogy "átugrott a kerítésen"? Akkor minek van a kerítés? Ezzel az erővel azért is kiugorhatott volna, hogy megharapjon valakit. És ha valaki tudja, hogy az állat fél a szilveszteri durrogástól, miért nem zárja be már reggel? Csupa olyan probléma, amely a tartó felelősségét veti föl! Állítom, hogy a magyarországi kutyatartók 90+ %-a tökéletesen alkalmatlan a felelősségteljes kutyatartásra, és csak azért tartja, mert szokás, vagy divat...
miazavalami
Vérig vagyok sértődve a macskák nevében! Nekünk miért nem jár chip???
Szegény kutyus min mehetett keresztül amíg megtalálták. A gazdi pedig tanuljon az esetből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.