Orbán Viktor Facebook oldalán tette közzé azt a videót, amelyen családja körében küzd meg a húsvét elemeivel. Természetesen sikerrel. Ha pedig az élet úgy hozza, hát az asztalra is feláll. Boldog húsvéti ünnepeket mindenkinek!

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Karácsonyról megmaradt az adventi koszorú?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
@lópicigáspár: Nem volt gyerekszobája!
pictor
@lópicigáspár: Azért volt annyi esze, hogy lecserélje a gumicsizmát.:))
abacs62
Úgy illik, az utosó Húsvétját" még megüli a családjával. Jövőre már a rácsos ablakon keresztül tudja "élvezni" a társaságukat.
tóni
Kicsi vagyok székre álok,onnét meg az asztalra,hogy beakasszam a koszorút a mennyezeten a kampóba!
QQCSI
Karácsonyról megmaradt az adventi koszorú?
dr lóherre
Ö már tudja,hogy rezsi csökkentés következi.ezért gyertyával világit:!!!?
Mobil123
@QQCSI: Na végre itt vagy! Ilyenkor is kell ilyen gyetyás cucc??
Mobil123
@QQCSI: Na Én is ilyeneket láttam eddig.:-) Gondoltam lemaradtam valamiről, nem mintha bármelyiket is szoktam volna :-)
Mobil123
@QQCSI: De ha már itt tartunk : Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek:-))
QQCSI
@Mobil123: Csatlakozom az előttem szólóhoz,
kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket.
További szép napot, szia, sziasztok.
silber13
@QQCSI: 17:08-ra : )))))))))) és ismétlés! :-))))))))))))))))))))))
dr. prédikátor
Cigusb fecalicus!!! miért nem a köteledet teszed fel???
tűzróka0919
@Mobil123: ÉN POGÁNY VAGYOK :) Akkor sem hinnék a "főnökben" ha személyesen fogna velem kezet :)) BLLLLLLLLLLLL :P
dr. prédikátor
Minden fórumozónak Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánok!!! Prédikátor!
tűzróka0919
Miért nem az ételosztásnál jótékonykodik ! Legalább ilyenkor legyen könyörületes az áldozataihoz .
Mobil123
@tűzróka0919: Hát Én ugyan meg vagyok keresztelve, de nem hiszek istenben.(igaz semmiben, senkiben!) De azért főztem sonkát,tojást:-))))
tűzróka0919
@dr. prédikátor: Mert az a kampó gyenge :)
Mobil123
@tűzróka0919: Keressek erősebb kampót Apjuk cuccai közt!! Tuti van!!
tűzróka0919
@Mobil123: Az is valami ! Sonka van az asszonynál én meg adok mellé kolbászt tojást :)) Na ? K.H.Ü. KÍVÁNOK MINDENKINEK .
tűzróka0919
@Mobil123: Ha véletlen nem találsz , csinálok én neki egyet .
Mobil123
@tűzróka0919: Van, mert az tartotta a bokszzsákot, és ha azt bírta akkor e magas lény sem akadály neki.:-))
silber13
Jajj! Megtámagják a kockás fülű nyulak! Ahh Bozse moj, bozse!
coni
Szerintem is egy jó, erős kampóra lenne szükség..
human
Ha Kövér ott lett volna, vitt volna kötelet és akkor nem kell olyan magasra akasztani.
kukac50
Miért nem ment ételt osztani, talán fél az emberek közé menni?
Orbán reklám ez az egész,fényezi magát.
miazavalami
Mingyá elsírom magam! Olyan megható! Nagy vezírünk családja körében...
arbiter
Apu, még egy adventi koszorút sem tudsz feltenni húsvétkor? Olyan béna vagy.
Ne legyél már diktátor. Naaa... a kedvünkért... csak most az egyszer.
miazavalami
@Horizont: Már kibőgtem magam! :-) Ki bántja a családját? Elég nagy teher nekik a családfő!
miazavalami
@Horizont: Ha nem bántottam akkor miért mondod most is hogy ne bántsam? :-)
A gyerekei úton útfélen bele ütköznek abba a mocsokba amivel az apjukat illetik. :-(
Erre gondoltam amikor a tehert emlegettem.
szepwilly
@tűzróka0919: milyen szemetek van!biztos ami biztos!
szepwilly
Kellemes Husveti Ünnepeket kivanok minden mellettem allonak,de szoszatyar ellefeleimnek is!
H e emberek husvetra mar mekapom a nagy DR.titulust az asszony olcson megszerezte a piacon!Hejjes irabul vizsgazott hejjjettem!
vukkocska
Szerintem meg a nyúllal harcol, kiváncsi, melyik a gyávább. Szerintem Orbán nyert. Aki a saját pártja születésnapját is suttyomban köszönti, csak gyáva lehet.
vukkocska
Na, biztos mazochista vagyok, megnéztem a videot. A karácsonyi adventi koszorút először nem tudta felakasztani, mert nem volt kampó. Aztán biztos szólt a TEK-nek és becsavartak egyet. Ekkora bénát.
kiskutyauto
Cipővel a konyhaasztalra... Gondolom ez csak azért lehet, mert olyan nagy tisztaság van őfelségééknél otthon a kicsi szerény konyhában... :D
qrumpli
Nem is gondolná az ember milyen bunkó ez a csüngőhasú.
Tootsy
@Horizont: Csillagom, ez egy osszevont video volt: a koszoru adventi, a cipo (talan) tiszta, viszont az asztalon egy marha nagy tal feher tojas, es mintha inkabb delelott lenne, mint Karacsony este,... Azert ennyire mixture, mert igy egy kalap alatt minden unnep letudva, es meg azt is mondhatja, hogy egy csomo penzt megsporolt a forgatason az adofizetok penzebol...A gyerekek nagy valoszinuseggel nem olyan iskolaba jarnak, ahol lathatnak, mit tesz az apjuk a tobbi velukkoru diakkal, majd csak kesobb lesz teher az apjuk munkassaga,... A vakuvillanasok is nagyon PR jelleguek voltak, es apuka dudolasa az akasztgatas kozben is rendkivul erdekes volt,... Igazatok van, csaladokat nem piszkalni altalunk, hozzaszolok altal sem, de keretik ugyanez a vezetes reszerol is betartani: nem vajkalni a csaladok zsebeben konyekig, a zemberek agyaban mandulaig, fazekaban fenekig... Akkor talan o"ra' is figyelnenek... Kellemes Husveti Unnepeket minden kedves hozzaszolonak... Jo itt lenni!...:o))
amaramaistanna
@Horizont: Arra gondoltam,hogy el kellene neki küldeni az ügyfélkapun keresztül a képeket a HVG oldaláról.Kikeresem az e-mail címet és elküldöm!A másik,rá kéne tenni valahogy az oldalára(mármint O.V.oldalára),de nem tudom,hogyan ,mert nem tartozik a barátok ismerősök közé s így gőzöm sincs.
amaramaistanna
@arbiter: Sajnos már beálltak a sorba."Jó nevelést"kaptak.
Tootsy
@Horizont: Hat persze, hogy csak joszandekkal irtamj le a Csillagomat!!!...:o)) Hiszen nagyon tetszik, amit irsz (a sajat gondolataimat latom frappansan megszovegezni a hozzaszolasaidban) es soha nem bantottal engem, miert kene egyaltalan masra gondolnod? Azt hiszem, az a legnagyobb baj otthon , hogy odaig nyomtak le az emberek onbecsuleset, hogy mar a jo szot sem merik elfogadni egy idegentol...:o(( Higyjel onmagadban, mint ahogy minden kedves blogolonak ugyanezt kivanom,... :o)) Merj hinni abban, hogy Rajtad kivul meg nagyon sokan szivesen szolnanak Hozzad kedvesen, vagy akar evodve is,. de SZERETETTEL! Egyebkent az avatarod alapjan "otleteltem" a "Csillagom" megszolitast, olyan szep fenyes vaaaaagy,...:o)) Ha lesz idom, majd felteszek egy kepet magamrol en is, nem szegyenlem, igaz, en jopar kilometerrel arrebb elek, talan szemelyesen nem lesz bajom - most meg,... (De fogok en meg hazamenni latogatni, na akkor majd elojon a titkosszolgalati anyag...!..:o((( ). Erot es kitartast kivanok az elveid mellett..:o)) Tootsy
amaramaistanna
Itt a cím,azoknak akik a HVG fotöit elküldik Orbán Viktornak
[email protected] Orbán Viktor részére.
amaramaistanna
Na mégegyszer! Itt a cím azoknak,akik a HVG fotóit elküldik Orbán Viktornak.

[email protected] Orbán Viktor részére
Tootsy
Haha, - bocs a rotyogesert! - a Hir24-en eppen arrol frocsog nehany abszolute kozossegi oldalra nem valo alak, hogy "Aaaaa, ez aztan igazan nem visel meg senkit, egy egeszseges szervezet ket nap alatt atall, meg ilyen okorsegeket",... Persze, hogy mindenkit megvisel, Ne legyen lelkiismeretfurdalasod, hogy hajnali kettokor nem ugrottal ki frissen fitten fiatalosan, hogy eloretold a mutatokat a lakas osszes helyisegeben 3-ra,...!?...:o)) Na, aztan finom legyen am az a kaja, maradjon holnapra is a locsoloknak, remelem, Te nem koveted el ezt a szarvas hibat az adventi koszoruval, ha viszont igen, akkor legalabb nem rakod ki a FB- oldaladra videon, hogy mindenki kirohoghessen, mint vezirunk tette, hihi,...;o)) Legyen szep unneped, szeretettel kuldtem ezt az irast is, mosolyogj rajta, ha unod a csaladot, es eltunsz egy kicsit "bunozni"... (Tokbuli ez a megfogalmazas!...:o)) ...
amaramaistanna
@vukkocska: Ez volt a cél.Bemutatni,hogy a "tökéletes" ember sem mindig az.Így emberibbnek,szimpatikusabbnak tűnjön Orbán Viktor.Céltudatos marketing.Inkább ezen molyoljunk,mint az alkotmányosság rombadöntésén,a rezsicsökkentés hazugságain...etc.
coni
Látszik, hogy önfejű, tanácsadói bizonyára lebeszélték volna hogy cipővel másszon az asztalra, bármennyire is leereszkedőnek akart tűnni, ez még a legkisebb falúban sem divat.
Darthon1
@bretagne: nem volt gyerekszobája, de lett egy szoba gyereke.
bra048
No, de hol van a nagyon kedves Anikó néni ?
kedwes
Kellően pozitív irányba indult a videó, Az első másodpercekben arra gondoltam, magának keresi a kampót. De nem! Így eléggé negatívra sikeredet, mondani való nélkül!
Tootsy
@kedwes: Aaaa, ott volt alatta az asztal,...:o(
Tootsy
@bra048: ott fogja a vityanak a tojasait,... abba a kosarba,...;o)) Vagy o csinalja a videot, mert ez egy csaladi unnep, hat mar csak nem a testor csinalja a kepet,... Bar ennyi loveert akar az adventi koszorut is felakaszthatta volna,...;o((
Halszem
Szerintem kamu ez a videó!

Ennyire bunkó még egy kivénhedt focista sem lehet és ennyire hülye, hogy saját bunkóságát reklámozza!

Vagy mégis?
jancsik68
@bretagne: volt gyerekszobája.Lónézet be,s szamár ki!!!
Halszem
@kedwes: ... pedig de szép lett volna ... az évszázad videója!
bakegya
Kénytelen a családja terhére otthon kampányolni,ugyanis a médiában betiltatta.!-csakúgy mint a kutyasétáltatást,utcán erdőben,de bárhol ahol közösségi élet zajlik más normális országokban.Így kerül a csizma az asztalra és nem az étel!
vukkocska
@amaramaistanna: na azért már a földről észre kellett volna vennie, hogy nincs a menyezeten kampó. Sem ezen, sem Orbán bármilyen cselekedetén nem tudok mosolyogni. Azon igen, hogy próbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. :) Tudom, a válaszodban volt egy kis irónia. Vagy nem is kicsi?
Tootsy
@Halszem: Nem, Kedves Halszem, nem, ez egy tuti video, es hosunk benne a fovezir, aki megkuzd az elemekkel,... Olyan helyen van mar o, mint a volt Sargahaz,... Tudod, mi volt ott az apolokepzes elso pontja? "Nem ellenkezni a beteggel, mindenbe beleegyezni, es kozben szepen bekiserni a legkozelebbi pontig, ahol a jatszoruhacskajat fixaljak rajta"... Szerinted van ma barki is a vezetesben, a kornyezeteben, aki meg merne mondani neki, hogy politikai ongyilkossag a nyugat es BARMILYEN kulturalt allam fele egy ilyen videot kiadni!? Az az ember masnap mar kozmunkaert allhatna sorba, ha megengedik neki... A mi vezirunk muvelt, tanult, ahogy a video is mutatta, csaladszereto, mi a fene kellene meg egy propaganda musorba? Ez egyebkent az elmebaj egyik legszembetunobb jele: teljesen elveszti a kontrolljat a sajat tettei felett, es nagyon megharagudna, ha valaki megmondana a szemebe, mekkora baromsagot csinal,... Ugyhogy ez meg lehet az evszazad videoja a Causescueval egyutt, mikor az asztalteritobe torli a szajat, mert azt hiszi, nem latjak. Erdekes, (mar irtam), hogy azt a filmet is a nemetek csinaltak,... Milyen kis szemfulesek, nemdebar?
Egyebkent a "vagy mast" en is jo megoldasnak tartanam,...:o)) A Csaszar uj ruhaja c, meseben is egy gyerek mondja ki a tomegbol az igazsagot, hogy "A kiraly meztelen", mert addig mindenki etette a kiralyt, hogy milyen szep anyagbol varrjak az unnepi ruhajat,... Ennyi a kornyezetenek a hazugairol,... Egyszer valaki ugyis lesz olyan bator - remelem- hogy figyelmezteti, mar regen MEZTELEN A KIRALY...:o((
Halszem
@kedwes: Gyűjtsünk kötélre, vagy jó lesz a szájeri is?
mariaberta
Én csak erőt, egészséget és hatalmas lelkierőt kívánok feleségének, hogy el tudja viselni ezt a ...!
kedwes
@Halszem: Gyűjtsön neki, akinek hat anyja van! Van már bőven mit a tejbe aprítania. Élete végéig nem lesz szüksége. Én csak arra várok, hogy az ne legyen túl hosszú!
kukac50
Vegyen elő egy kardot és vágja ketté a húsvéti tojást élje ki harcos szenvedélyét,hogy húsvét után normálisan tudjon gondolkodni,ne a harcon törje a fejét,mert ha harc lesz az Neki a bukást jelenti.
Halszem
@Horizont: "egy miniszterelnök ... is ember"

Biztos vagy benne? :-)
Halszem
@Horizont: "Ha veszít majd 2014-ben Orbán"

Imádom az optimista embereket! :-)
Tootsy
@Halszem: Dragaim, sajnos, benne van a pakliban, hogyha nem lesz egy egysegesen fellepo ellenzek, baloldal, vagy nevezzetek akarminek, de a vitya ellen valami, akkor a sok seggnyalo igenis ujra fogja szavazni a fideSSt, mar csak azert is, mert nincs MAS helyette. Se jobban mukodo, se kevesbbe jol mukodo: egyaltalan: NINCS ELLENZEK, mert ezt sikerult idejeben szetzilalnia, erovel, ravaszsaggal, hazugsaggal... Aki segget nyalt eddig, annak nem fog felfordulni a gyomra egy kis gombnyoogatastol... SAJNOS...:o(((
zipper
Orbán az asztalra terített Magyar nemzet c. budipapírról szereli a húsvéti környezetet.

Kezdi felismerni,hogy ez a szamizdat annyit ér,mint a Magyar Hírlap ?
Tootsy
@Horizont: Te nagyon Draga Optimista! Hajszalpontosan ugyanazt a kepet fested, mint az osszes nagyon okos es szivemnek rendkivul kedves baratom, akikert igenis aggodom, es akiknek minden erommel minden modon segitek. A profeta szoljon Beloled, sajnos, tudom, hogy mi folyik otthon, az unokahugomat egy tollvonassal most vonjak ki az ingyenes oktatasbol 19 eves leven, a mellrakos baratnomnek innen kuldom a gyogyszert, meg az egyebkent nem vamkoteles gyogyszer kivaltasahoz a lovet is, meg a gyogykezelesehez is a penzt, de koszoni, jol van, ketnyelvu tanari diplomaval, lakotelepi lakasban ehezve, hogy legalabb a szamlait ki tudja fizetni, sorolhatnam,... De minek? Ti ezt meg jobban tudjatok,... 13 eve elek Ujzelandon, otthon lehetetlenne valt az eletem mar a regi rezsimben is, kislanyomat egyedul nevelve, minden mas egyeb juttatas nelkul, sot, 6 evig egy masik kislanyt is neveltem, akit a szulei fizikailag kivertek otthonrol, es a Gyamhatosag nekem adta Ot is,... Nagyon nehezen viselem el, hogy a szeretteim beletartoznak ebbe a kiszolgaltatottsagba, igazsagtalansag-aradatba, es jo lenne valamit tennem meg, hogy minden maskepp legyen,... Nem vagyok gazdag, bar jo szakmam van, jelenleg megis az itteni minimumkereseten penztaroskodom egy supermarketben, kb. 1 ora autoutra a vilag legutolso szarazfoldi kikotovarosatol, Blufftol. Hogy itt penzt kereshessek, birkanyirok mellett dolgoztam 10 evig, na, ez a munka kb. feler az ausztraliai olajbanyaszokeval, csak ott nem rug pofan a kos, mikozben fodraszoljak...
Koszonom, hogy nem belyegzel meg, mint "kitantorgot", meg hogy" konnyu kintrol beleugatni a mas dolgaba" - ez egyaltalan nem igy van! Nem konnyu es nem is dumalok bele semmibe sem, megprobalok jo hirt vinni rolunk, magyarokrol a vilagba, de sajnos, itt sem hulyek, es bar engem meg a lanyomat kivetel nelkul mindenki szeret es befogad- megis megkerdezik, hogy tudom-e, milyen hulye a vezetonk? Szerintetek ilyenkor mit kene mondanom? "Neeeem,,, aaaa,,,, nem is olyan hulye..."...
Tootsy
@Horizont: Draga Horizont! Gyanus vagy Te nekem!...:o)) En VALOBAN kuldok pozitiv energiat MINDENKINEK, mert 4. fokozatu prananadi mester vagyok, de ez mellekes,...
Egyebkent az orszag csodaszep, az emberek IGAZAT beszelnek - legalabbis itt delen, ami nem Auckland, ami vetekszik New Yorkkal lakottsag-surusegben - , csak az szamit, amit a munkaddal bebizonyitasz (sokszor meg papir sem kell ). 46 evesen jottem ki, uj eletet kezdeni, mert otthon az elvalt statuszommal es a gyerekemmel 46 evesen mar oregnek szamitottam, nem talaltam munkat, amibol meg lehetett elni. Mivel mar 13 evvel ezelott is sz@r volt, TUDOM, MOST MENNYIRE AZ, ezert ami telik az erombol, megteszem. Koszonom a biztato szavaidat, nagyon jol esnek. Igaz a szo, hogy "szivet csereljen, aki hazat cserel,", en ugy modositanam, hogy csak agyat, azt is ugy, hogy a meglevot egy nagyobbra, hogy be tudja fogadni a sok ujat, es jol is hasznositsa azt. Minden tiszteletem azoke, akik otthon kuzdenek, kiszamithatatlansagra, nelkulozesre ebrednek... Ha kivancsiak vagytok BARMIRE - pl. fizetes, arak, orvosi ellatas, nyugdij, idosek kezelese (ugy ertem, nyugdijas hazak, otthonok, ) eletvitel, satobbi, kerdezzetek. Van FB oldalam, de csak azert, mert annyira szoke vagyok, hogy nem tudok belole kiugrani...:o))) (Naaa, csak festett szoke, az osz hajszalak legalizalasara,...)
Tootsy
@Horizont: Csak halkan gepelve kerdezem: ez most komoly? Tenyleg kizarhatnak, ha nem a temarol csevegunk? Te joszagu nepomuki szentjoco! Na jo, a tettek mezejere lepek, es jol bejelollek baratnak, oszt jonapot! Meghogyma ne mondhassam, hogy nekem faj a tergyem? Pedig osszefuggesbe' van a temaval, mer igy nem tok folallni az asztalra adventi koszorut biggyeszteni a tojasok fole,...( Na, milyen temabavago voltam?)

Ja, a taposashoz vette fel a csukajat is,... Lehetett volna stilszeruen stoplis is...:o))
nemkati
Még megérjük hogy a klotyón kuporogva is levidejózzák.
Tootsy
@nemkati: Haaat, ha jol van belo"ve a kamera...?!...:o))
Halszem
@nemkati: Pssszt!
Ne adj tippeket, mert majd kötelező lesz nézni!
Halszem
@Tootsy: Kedves Tootsy!
Irigyellek, hogy volt bátorságod újrakezdeni!
Tootsy
@Halszem: Draga Halszem, ha valakinek kilopjak a talajt a laba alol, - ahogy most tortenik - egyszeruen csak az eloremenekules lehetosege marad...Senkit nem irigylek, aki barmikor is hazat cserelt, mert muszaj volt...:o((
Tootsy
@nemkati: AAaa, Draga nemkati! Nem kell annyira o'dzkodni ettol a dologtol: ennyi nyalas utan tudod milyen fenyes feher lehet? ...:o)) (De igazad van, ne adjunk tippeket, meg kotelezo lesz...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.