Örülök, hogy hiteles maradt a dalom - nyilatkozta a reptéren ByeAlex, aki vasárnap éjszaka érkezett haza Malmőből. A zenész 10. lett az Eurovíziós Dalfesztiválon, de nem maradt ott bulizni, hanem azonnal hazarepült. A Liszt Ferenc reptéren több száz rajongója fogadta.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Ettől még nem lett jobb. (Már annak, akinek eddig sem tetszett, annak nem ettől fog mostantól tetszeni...) De visszakérdezek: hol vannak azok, akik eddig megnyerték az Eurovíziót?
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Eurovision_Song_Contest_winners
Egyiket sem ismeri már senki. Bájalexre is ez vár, még két hétig lubickol a fényben, elhiszi, hogy letett valamit valahova, aztán szépen elfelejtjük. Ahogy kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@lantos: A melyik ország melyikre szavaz miatt...
lantos
@adrenalink:
Svájc 10, Litvánia 5, Horvátország 4, Görögország 2, Németország 12, Észtország 4, Bulgária 6, Finnország 10, Norvégia 2, Olaszország 3, Hollandia 7, Albánia 8, Svédország 3, San Marino 6, Szerbia 2 = 84
adrenalink
@lantos: Vak tyúk is talál szemet!:)) És akkor Wolf Kati tavalyi csúfos vereségénél miért emlegették a politikát? Kettős mérce, ihaj de működik...!:-)
Dr plágium
Mi nem savazunk, arra ott van a savazós öreg. :))
Egyszerűen nem jön be. Nincs hangja :))
lantos
@adrenalink: Tavaly, ha jól emlékszem, Wolf Kati nem is indult!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.