Egyedül a nagymamáját óvja Szepesi Nikolett a napokban megjelenő botránykönyve miatt, amelyben a korábbi úszó szextitkait osztotta meg az olvasókkal - írja a Blikk.

Nem érdekel mások véleménye, letojom, ki mit mond. Felőlem leribancozhatnak, leárulózhatnak, mindegy. Csak a mama... Miatta azért aggódtam kicsit, nehogy szívszélhűdést kapjon, amikor elolvassa, miket művelt az unokája. Elvégre nem lányregényt írtam - mondta a lap újságírójának Szepesi Nikolett.

Az interjúban a korábbi úszónő elmondta, hogy le akart zárni egy fjezetet az életéből, azt pedig képmutató dolognak tartja, hogy nem beszélünk nyíltabban a szexuális dlgokról, hiszen szerinte mindenki életében ez a legfontosabb.

"Ha beleolvasott a könyvembe, akkor tudhatja, hogy a testiség, hát, hogy is mondjam... szóval klassz dolog. Viszont az úszás! Egy szerelem volt. Imádtam. A hátulütők ellenére. Fantasztikus sportolókkal, emberekkel ismerkedtem meg a sport révén. Csodálatos közeg volt" - mondta Szepesi Nikolett.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Mivel sporteredményeiről eddig nem hallottam,róla sem tudtam semmit,és az általa írtak az előreklámozás miatt nem érdekelnek , felejtős kategória !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.