Ma délelőtt örök hűséget esküdött egymásnak a tiszalöki börtönben Damu Roland és barátnője, Edina. A színész új asszonyát ma délelőtt 11 órakor hozták a tiszalöki büntetés-végrehajtási intézetbe, autóval érkezett, egy idősebb asszonnyal - valószínűleg az édesanyjával -, valamint egy középkorú férfival és egy fiatalabb nővel, a tanúkkal. Edina boldog asszonyként hagyta el a büntetésvégrehajtási intézetet, miután kimondta az igent szerelmének, Damunak, nyilatkozni azonban nem akart.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
és mit mondott a pap ? kedves roland ! óhajtja e az itt jelenlévő középsúlyú WBO világbajnok edinát feleségül venni ? Igen ! Akkor Box amíg a gong el nem választ ! :-)
miazavalami
Ez most az a nő akivel a bevonulása előtt ismerkedett meg? Ha igen akkor nem teljesen tiszta, hiszen őt is megverte , és elszedte a pénzét.
sokanvagyunk
Akkor ebből sem lesz bébibumm... - mert a tiszalöki. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.