Napi rendszerességgel járt a Szabó családhoz Laskai László, mígnem a 13 éves nagylány, Szandi pocakja gömbölyödni kezdett. A tini júliusban egy kislánynak adott életet, majd húgával és Lászlóval együtt nyoma veszett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Mindíg megdöbbent engem az anya nemtörődömsége, felelőtlensége. 9 hónapon keresztül mi a jóistent figyelt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@Dulcinea: én is ezt mondom mindig... nehogy már egy gyereklányon nem lehet észrevenni semmit ??!!
Nyuszicsibe
@pacsni: nem merte megmondani... persze mert megértést, szeretetet, törődést az életben nem kaphatott sokat. Én elsősorban nem ezt a gyereklányt vádolnám, a kedves anyukát-apukát...
Dulcinea
@Nyuszicsibe: Nemhogy egy gyereklányon...de még felnőtt érett nőn, is észre lehet venni, a terhesség jeleit, még akkor is ha valamiért titkolni óhajtja...
darwin
@pacsni:Az én fiamnak is ki volt készítve minden reggel a ruha amikor elmentem dolgozni,mégis elment térdnadrágban áprilisban iskolába.Jó néhány éve volt,de csak ki akart tűnni a többi közül.
Nem hiszem,hogy azért már rosszlányok,mert ki van a köldökük.Mi pedig haskivetős párhuzamnadrágban,20 centis szoknyákban,mellig érő pólóban,/a fiúk is/,vagy hason kötős ingben jártunk.Anno 1970- es évek.Mégis rendes ember lett belőlünk.Ne a külsőségek számítsanak már.Ennyire senki nem lehet öreg,hogy elfelejtse a saját fiatalságát.
taglo
@hallgatag: Félig ,jól tippeltél ,az édesapuka ,pohos negyvenes ROMA ,valamint a fiú gyerek is igazi ROMA ! (Lehet hogy azt is a lacigyártotta az anyukának )
buday008
Kezdenek a magyarok is elcigányosodni.. sajnos ez várható ahol ilyen szintű kormányzások zajlanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.