Tagadta bűnösségét, és nem tett vallomást a Budapest Környéki Törvényszék épületében kedden megkezdődött büntetőperben az a szlovák nő, aki a vád szerint ittas állapotban a megengedett sebességet jelentősen túllépve négy halálos áldozatot követelő közlekedési balesetet okozott egy évvel ezelőtt az M3-as autópályán.

A vádlott, Eva R. a tárgyaláson ismertetett korábbi vallomásában azt közölte, hogy nem volt ittas, a baleset bekövetkeztekor kamionokat előzött, mikor hirtelen irányjelzés nélkül kivágott elé a sértettek autója, és már nem tudta elkerülni a balesetet, amelyet nagyon sajnál, és részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak. Jelenleg a szemtanúk és a műszaki szakértők meghallgatása zajlik.

Megkezdődött Eva Rezešova pere

A vádbeli, több ember halálát okozó ittas járművezetés és közúti veszélyeztetés miatt akár tízéves szabadságvesztés is kiszabható. A vádlott egy éve előzetes letartóztatásban van.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Remélem elitélik jó pár évre, mert ha nem akkor nincs igazságszolgáltatás, csak korrupció és pénz beszél, kutya ugat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Az, hogy nem ismeri el felelősségét, törvény adta joga. Hogy lelkiismerete nincs, az más dolog. Hogy bűnhődni fog a balesetokozásért, az is biztos.
vakvillám
@adsl70: SZIA--hogy jön ide a baltás---ez a kurvinyek, miután megölt 4 embert, mi,az hogy mit hoz a jövő???Amennyiben pl te követted volna el e szemét munkát --a dunát csak filmen láttad vona mig élsz!
Dulcinea
A szentségit már!!! Hát persze, hogy ártatlan...ugyan mitől lenne bűnös? A végén még az is kiderül, hogy nem is ez a ribanc vezetett...
guszty
Ki az a hülye aki elhiszi azt, hogy az ütközés után ivott. Ilyen helyzetben tudatosan nem iszik az ember. Akkora sokkot nem kaphatott, hogy elment az esze.
valakiaki
addig üljél, amíg átneveznek patinásovává!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.