A szülők eddig is sokat aggódtak azzal kapcsolatban, vajon gyermekük nem keveredik-e illetéktelen oldalakra, miközben a számítógépen internetezik, amióta azonban az okos telefonok és a tabletek is egyre elterjedtebbek, a gyerekek neten történő kalandozása az eddiginél is követhetetlenebbé vált.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juskos
Bammeg!
Montam bammeg, hogy ne b.zd meg bammeg, de megb.sztad bammeg, most b.zhatod bammeg!
martinpalermo
@varrólány: Sajnos hogy ezt írtad,de igazat irtál.És ez csak a sok,példa közül,sajnos a családok élete nagyon nehéz most, a szülők nagy része is maga alatt van nincs ereje,türelme sem a gyerekhez,és a gép mindkettőt elfoglalja.Beláthatatlan következmények lehetnek,belőle.
varrólány
@martinpalermo: Én nem is bánom, hogy fiatal koromban nem volt számítógép. Nagyobb volt a türelem , meg minden olyan emberléptékű volt .
martinpalermo
@Juskos: figyelj..én ittam és te vagy részeg?
martinpalermo
@varrólány: Tudom,én is így vagyok vele,de a gyerekeim profitáltak a számítógéppel való játékokból,és jó is,hogy létezik, de nem világba,ezzel tölteni az idő nagy részét,persze a gyerekekre gondolván.
Hellcat
Szerintem a megfelelő időben kell egy kis poresz a fiatal életébe. A szülőnek úgy is nehéz erről beszélni a gyerekével. :) Én ezt megspóroltam anyáméknak is néztem inkább helyette pár "oktató" filmet :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.