3,5 millióan néztek bele a 20 órán át tartó Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! elnevezésű műsorba a hétvégén. Az M1-en, a Dunán és a Duna World-ön is közvetített produkciónak azonban egyik része sem volt elég népszerű ahhoz, hogy legalább a 20 legnézettebb műsorba bekerüljön a héten.

A közel 1 milliárd forintba kerülő, Rákay Philip által megálmodott hagyományőrző műsorfolyamot első alkalommal rendezte meg az MTVA és sikeresnek nevezte.

A délelőtti műsorok nézettsége 150-200 ezer, a délutániaké 200-280 ezer ember között volt. A kétnapos esemény legnézettebbje a vasárnap esti (21.30-22.00 közötti) jelzőtüzek fellobbanásának közvetítése volt a három csatornán együtt 356 ezer nézővel. Vasárnap este a Magyarország, szeretlek! vetélkedőnek 594 ezer fős volt a nézettsége, a teljes népesség körében 11,3 százalékos közönségaránnyal, amivel a műsor ideje alatt megelőzte a TV2-t.

A közmédia csatornái 24 helyszínről jelentkeztek be élőben és az ország több mint 50 pontját jelenítették meg a nézők, hallgatók számára – írja az MTI. A közvetítésen a közmédia csaknem félezer munkatársa dolgozott.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Az egész ötlet büdös volt. Szeretem az országot, de hagyjuk már ezt a pörkölt-csikós-matyóhímzés vonalat, mert pont ebből van elege itt már mindenkinek, hogy mást sem tud felmutatni ez az ország, nincs semmi új, semmi mai, csak ezek az áporodott, giccses "hagyományok".

Ezért megy el a magyar ember nyaralni Horvátországba, Olaszországba, akárhova, mert 20 éve ezt kapja a pofájába, hogy "egyél pörköltet". Aha, kösz, de ez kevés, mutass most már valami újat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@verőce21: Lehet, hogy a padláson van :(
A fiam fönt alszik, és állítja, hogy van ott valami, és nem egér. 2 macskát feldobtunk (a mieink), de azonnal visszafordultak. Nem lehet felmenni, mert nem olyan padlás. A tetőtér fölötti rész, max .lapos kúszásban lehet közlekedni, de vastagon üveggyapot van szétterítve, kicsit kellemetlen kúszni rajta. (A kábeltévé szerelő mesélhetne :D ) Szerintem a macsek is attól riadt meg. Akkor viszont a nyest sem szeretheti. A csapda a megoldás, de láttam a neten, hogy abba se megy bele, elég durván álcázni kell. A celofánpapíros megoldást kipróbálom addig is, az ólak padlására is teszek megint. Kösz a tanácsokat :)
verőce21
@JAJMÁR: (21:30) Feltoltok a padlásra néhány 2-3 m-es pallót, átfektetitek a fogópárokon. És máris lehet közlekedni az üveggyapot felett. (Egyébként is hasznos fent egy közlekedősáv.)
JAJMÁR
@verőce21: Hihetetlen :-o Milyen egyszerű az élet :)
varrólány
@verőce21: @JAJMÁR: Ti érdekesebbek vagytok mint Rákay csujogatása!:-)
JAJMÁR
@varrólány: Nagyon kedves vagy. A műsort nem láttam, de most azt remélem, hogy színvonalas volt :)
mariaberta
Ahhoz képest elég vacak kis műsor volt, De hát a Filip, az Filip.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.