A British Airways két légikísérőjét próbálja azonosítani, akik egy videón vetkőznek, masszírozzák és locsolják egymást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Jelenleg 2 esetleg tengeren túli repüléseknél 3. 4 pilóta van a gépen! De az átlag az bizomny kettő. A rádiósok, navigátorok már nem léteznek, legfeljebb a Oroszoknál, és egyéb ilyen helyeken!ban
varrólány
Legközelebb már robotok kényeztetik egymást. Nem kellenek a stewardesek sem, majd valami gép odadobja az ételt is az utasoknak.
vidi500
Lehet hogy nem sikerül őket beazonosítani, mert szerintem nem stewardess-ek. Ha valaki ilyen ruhát vesz fel, attól még nem válik stewardess-é. A légi kisasszonyok 99%-a egyáltalán nem ilyen alkatú. Strapás munka, és sokkal vékonyabbak, kevésbé cicisek mint akik a videón láthatók.
Szvetlana
A videófelvétel egy csőbehúzás. Légikisasszony ruhába öltöztetett 2 nő idétlenkedik, bár inkább szórakoztató, mint felháborító.
Combfixben-cipőben ruhástul beállni a kádba és úgy hajat mosni, még nem próbáltam, de kitudja:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.