Várhatóan telt ház lett volna, ezért derült égből villámcsapás a hír: többé nem kerül színre A Rózsák háborúja című darab Détár Enikő és Rékasi Károly főszereplésével. A két színészt e-mailben tették lapátra - írja a Bors.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Mobil123: Sajnos, ez divat lett. Sunyi módon merik csak a felmondást közölni. Nem is tudom, van-e még ilyen embertelenség a világon. Az a baj, hogy ez nem újkeletű. Volt egy kolléganőm (amiről írok az 1970-es évekről beszélek), akit azután értesítették, hogy lejárt a szabadsága, hogy nem kell bejönnie dolgozni. Igaz, hogy telefonon közölték vele.
Mobil123
@bretagne: Hát a telefonon való közlés sem jobb! (bár a hírfogadónak sehogy sem jó)
Az Én főnökeim azért előtte majd egy évvel szóltak a kolleginának hogy sajna vége lesz , de a cégnél ajánlottak neki egy másik állást , és a barma nem fogadta el. Fél évig gondolkodott rajta. Pedig nem szakadt volna meg a munkába !!
bretagne
@Mobil123: Ha valaki elveszíti a munkáját, az egyáltalán nem jó. De régebben legalább voltak munkahelyek.
Mobil123
@bretagne: Ez így van!! De akinek ajánlanak fel egy másik lehetőséget a cégen belül , és nem fogadja el az utánna ne nyafogjon hogy ő munkanélküli lett. Pláne akkor ha még van egy pár éve vissza a nyugdíjig.
kedwes
Az, a gond, hogy én mint munkáltató, - VÁLASZTÓ POLGÁR - nem tudok felmondani a beosztottaimnak!
bretagne
@Mobil123: Igaz, ami van, azt kell csinálni. Nem olyan időket élünk, hogy válogathassunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.