A soroksári bicikliúton brutálisan meggyilkolt asszonyt pénteken kísérik utolsó útjára.

Beleőrülök, hogy rajtam kívül szinte mindenki többet tud arról, miért és hogyan halt meg a feleségem. A rendőrök semmit nem mondanak, ellenben annyiszor kihallgattak az elmúlt hetekben, hogy össze sem tudom számolni – mondta Lajos a Blikknek.

A férfi a lapnak elmondta, kételen addig búcsút venni a feleségétől, amíg nem derül ki, ki  a tettes. Azt pedig az igazságszolgáltatás szégyenének tartaná, ha nem kerülne meg a gyilkos.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Négy agresszív hülye gyereket sem tudnak megtalálni ,akik összevertek egy biciklis fiút és valószínűleg egyfolytában arra lógtak ,erőszakoskodtak . Azóta gondolom kerülik a környéket .Persze ,ha nemcsak egy fiú ,hanem egy roma fiú lett volna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@outsider: Amúgy meg el kellene dönteni mit is akarunk. Ilyen hozzá állással Orbánt tartjátok hatalomban. Igaz majd mondhatjátok, hogy "Ez a bal oldal, meg Gyurcsány..."
Közben a mostaninak a többszöröse hullik a nyakatokba. Mármint a sz@r.
Van, nincs alkalmas jelölt a bal oldalon, ha váltást akarsz rájuk kell szavazni. Ha csak győztes akarsz lenni szavazzál Orbánra. Majd újabb évekig ő meg Rád fog hivatkozni. Ugyan azt mondjátok amit a FIDESZ is. Kicsit felül kellene emelkednetek az "averzioitokon".
Sajnos ez a demokrácia belehajszolt bennünket egy politizálgató életbe. De jó is volt a régi időben. Amikor birkaként követtük a vezért ! Taps, virsli, sör, mézeskalács, és NIHIL !
Most amit kínálnak: Isten, pofa be, és hülyére vesznek. Ami nincs arról nem írok. Pld. egészségügy, értelmes kultúra. a gyerek tanulása füstbe ment. Erre adtatok felhatalmazást Orbánnak ?
Nos, lehet tovább hezitálni.
Vizual
Bocs ! Nem ide tartozik, de dühít pár dolog a rendszerváltó tömegnél. Elnézést az offért.
Dr ATEISTA
@Vizual: Nana! Nagybátyám 80 éves, alezredesként szerelt le 55 éves korában. Szomszédunk 90 éves, ezredesként szerelt le. Sógorom 93 éves, őrnagyként szerelt le.
Akkor kik halnak meg 50 éves korukban? Megmondjam? A kőművesek, a bányászok, a segédmunkások.
Vizual
A Dr. Ateisták kivételek. Régi értelmiségi család mint nézem. Edzettek, még a régi rendszerekben. No meg a nyugdíjuk is nyugodt életre adott alkalmat. Kivételek vannak. Az én második szomszédom 36, a falú másik fertájában az Imre bá, 52 évésen ment a temetőbe. Rendőrök voltak, és életüket nonstop a munkában töltötték. Az igazság az igazságtalanságban van. Kivétel erősíti a szabályt. STB. :) Mert ugye nem azt mondod, hogy általánosan jellemző a hosszú élet a rendőröknek ? Mert ha igen, jogos ha 62 évesen mennek nyugdíjba. Te hány évesen is vagy még rendőr ? :)
De ha akarod folytathatjuk a kivételekkel. Mert minden ember sorsa kivételes. Dr. Ateista !
keresztapa
Erős az az irány, hogy ha az elkövető nem adja fel magát, akkor a rendőrség a legközelebbi hozzátartozót addig hallgatja ki, még elhiszi, elhiteti, hogy gyanúsítható az elkövetésre, és csak a közvéleményt, kell rendőrségi eszközökkel meggyőzni. Mert az igazán gyilkosság elkövetőt nem képesek még csak megközelíteni sem, nem, hogy elfogni, furcsa de így működnek.
szablyafűrész
@bencemacska: gondolom az ismereteit azért nem felejtette el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.