Budapest – Két évvel a súlyos autóbalesete után új kocsit kapott Gáspár Evelin (19). Mint ahogy 2011 nyarán arról a Blikk beszámolt, Evelin az intenzíven kötött ki, miután kéthetes jogosítvánnyal egy S kanyarban lesodródott az útról. A fiatal lány akkor napokig kórházban volt, gerincsérülés érte, és eltört egy csigolyája is. Akkor egy Fiat 500-assal sietett fitneszedzésre, de mint utólag kiderült, negatív lett a drog- és az alkoholtesztje, viszont jócskán összetörte magát és az autóját is. Édesapja, Győzike (39) lánya balesete után saját magát okolta, és sírva nyilatkozott lapunknak: – Talán ha mellette vagyok, belenyúlok a kormányba – ostorozta magát Győzi, aki belátta, mekkora hibát követett el, amikor hagyta, hogy imádott lánya egyedül üljön a volán mögé. Ennek ellenére úgy tűnik, Evelin már elég bátornak érzi magát, hogy újra egyedül vezessen, főként egy olyan szép autót, mint amit most kapott. Gáspárék nagyobbik lánya ugyanis egy 2013-as Volkswagen Beetle-nek örül ezekben a napokban. A kocsi úgy csillog-villog, mintha most gurult volna le a gyártósorról. Evelin a közösségi oldalán büszkén osztotta meg barátaival a fehér járgányról készült fotót. „Kicsikét megvárakoztatott" – üzente ismerőseinek, sőt azt is megígérte egyiküknek, ha legközelebb találkoznak, elviszi egy körre.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Gáspár apuka új hazugsága! De ettől függetlenül, ha igaz, akkor is ugyan miért idióta a - szerintem - soha nem létezett milliárdos! Egyébként Győző, a te igazmondásod megegyezik a csúti atamán igazmondásával!:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Gáspár apuka új hazugsága! De ettől függetlenül, ha igaz, akkor is ugyan miért idióta a - szerintem - soha nem létezett milliárdos! Egyébként Győző, a te igazmondásod megegyezik a csúti atamán igazmondásával!:-))))
hallgatag
Soha, senki nem fogja látni ezt a 28 évvel idösebb " milliárdos" vajdát...
A kis ribinek meg felhuzható kisautót a szolgáltatásért...
Szvetlana
és ezek után az evelynke még mindíg szűzen megy férhő?:)) Már így is túlkoros a szexhez.
űrbán
A gáspár nevű köztörvényes bűnöző, MIÉRT NEM A BÖRTÖNBEN ROHAD???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.