Egy hónapig étlen-szomjan kínozta édesanyját három testvér Szegeden. Viktor, Judit és Zsófia végül olyannyira elhanyagolták édesanyjukat, hogy a legyengült, magatehetetlen asszony meghalt. A testvérek ellen vádat emeltek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Istenem...miféle "embereket" hord a hátán a föld!:(((

Velük ellentétben, nagyon sok ember örülne, ha lennének még szülei:(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Dulcinea: Számomra ezaz egész történet egyszerűen felfoghatatlan és maga b az iszonyat. A saját tulajdon anyjukkal ezt tenni... Tudom, milyen érzés elvesziteni valakit, akinek a legfontosabbat köszönheti az ember: az életétÉs ezerszer átgondolom azóta is a közös életünket és vaami szorit ott belül, vádol, hogy ezt nem kellett volna, vagy de másképp csinálnám...De már késő. Bizom az égiekben,hogy segitségükkel ezek a nem emberek is egy napon rá fognak jönni, mit kellett volna másképp csinálni.
Dulcinea
@silber13: ...hidd el, most, hogy szándékos emberöléssel vádolják őket, szerintem már gondolkodóba estek...mit kellett volna másképp tenni!
YAK
@Dulcinea: Még nem állhatott össze bennük a kép.
Dulcinea
@YAK: ...ez is igaz lehet...ám ha egyszer megtörténik...azt hiszem, hogy bánni fogják cselekedetüket...vagy ki tudja...
JAJMÁR
@Kala Majka: Nem hiszem, hogy a tetteseknek keresnénk mentséget, csupán az érthetetlenre és az elfogadhatatlanra magyarázatot. Ami nincs, mert szerencsére az emberek nagy többsége nem tud azonosulni a tettel. Lehet, hogy több súlyos családon belüli erőszak fordul elő, mint régen, lehet, hogy az esetekről szerzünk tudomást jóval nagyobb körben, mint régen. (Sajnos, azt gondolom, mindig is volt, csak nem tudtunk róla.)
Lehet, hogy el kellene ítélni a családon belüli erőszak minden megnyilvánulását magasabb körökben is, az használna.
Nem kell válaszolnod, már megszoktam.
silber13
Remélem, szivből remélem, lesz idejük gondolkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.