Úgy tűnik, a nők évek óta feleslegesen kínozzák magukat a különféle fogyókúrákkal, egy friss tanulmány ugyanis kimutatta, hogy a férfiak nem feltétlenül a vékony hölgyeket tartják vonzónak.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@martinpalermo: Szerintem is legyen egy nő olyan párnás, bár én csak akkor leszek olyan ha körbe rakom magam párnákkal.:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@varrólány: Az ördög nem alszik, az biztos! De, ha jan. 6.-tól megszenteled a házat, akkor mindenféle ördög elhúzza a csikot Egy kréta kell hozzá, meg némi szenteltviz!:-))
silber13
@varrólány: Az ajtó fölé felirod krétával : 20 + G + M + B + 14 majd szentelt vizzel meghinted a szonákat meg minden helyiséget. Néhány helyen még az ólakat is! Na, akkor az ördögök ész nélkül elrohannak, és a legközelebbi házszentelésig nem is mutatkoznak! Pap nem is kell, csak a pénzt kérné!!:-))))
varrólány
@silber13: Hej Te egyszerűbb megoldás nincs??:-))
silber13
@varrólány:Hát, ha kényelmes vagy, akkor papot hivsz, aki hozza magával a kántort is és egy fotelből végig nézed a cirkuszt, de azért fizetni kell, jóllehet az az egyszerűbb megoldás!! De okosabb, ha bemész a templomba és egy 2 decis üveget megmeritesz a szenteltviz tartóban. Ott szokott lenni a bejáratnál! Aztán otthon hinthetsz mindenfelé, és az ördögök meg rohannak a szélrózsa minden irányába!:-)))
Tündérrózsa
Sohasem voltam nádszálkisasszony. A méreteim az XL kategóriába tartozik, és van mit megmutatni a dekoltázsomban. A siker...biztos...:))
kiskutyauto
Na jóreggelt kívánok! Imádjuk a finom kerek husokat.. jó hogy végre kezditek felfogni.. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.