A szilveszter minden évben kiemelkedő eseménynek számít, nincs ez másként Amerikában sem. New York különlegessége a Times Squaren leereszkedő gömb, amely több mint száz éves múltra tekint vissza. December 31-én éjfél előtt egy perccel leeresztik egy 23 méteres oszlop...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@cikk: Most már látom, tényleg szép! :-)
Nem szeretem a szilvesztert, igaz lezárul egy év el kell búcsúztatni, bár felejteni akkor sem lehet ami ebben az évben történt.Új év , új remények? Ki tudja?
A nap ugyanúgy felkelt , és lenyugszik, ma is ,és holnap is. A Föld körforgásában nem változik semmi, és ez olyan megnyugtató.
varrólány
@cikk: Sikeres boldog új évet Neked , remélem jövőre is számíthatunk Rád!:-)
cikk
@varrólány: Akkor jó, ezt meg kellett osztanom Veled! :) A szilveszter nálam se a kedvenc ünnep, de van egy különleges hangulata... a visszaszámlálás stb. Az tényleg megnyugtató, hogy nem változik semmi, csak egy évvel többet írunk. Új év, új remények, egészség, boldogság, szerencse és gazdagság, minden amit szeretnénk... Legyen sikeres és Boldog Új Éved, teljesüljön minden álmod! :) Jövőre fojtatjuk a dumcsizást, a kedvenc szakértőm nélkül el sem tudom képzelni a propellert :)
cikk
@Csizmás Kond:
@A Tündik bündije: Köszönjük! :) Legyen nagyon Boldog és Bégés, Egészségben és Sikerekben Gazdag Új Éved! Minden dumcsi partnernek B.U.É.K! Nem másolom be mindenkinek a felhasználóját, ide találtok :) Jövőre is beszélgetésekben és mosolygásban gazdag évünk legyen! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.