Hajdú Péter megmentette 2014-et. Azt gondoltuk, hogy ez az év egy előre lejátszott választáson kívül semmi érdekeset nem kínál majd média szempontból, de tévedtünk. A Frizbi műsorvezetője gigantikus Facebook-posztjában bejelentette, ezentúl reagálni fog a "Puzsér nevű elfuserált képződmény alpári beszólogatásaira".

Ezt írta Hajdú a közösségi oldalán:

Az elmúlt egy évben nem nagyon reagáltam a Puzsér nevű elfuserált képződmény alpári beszólogatásaira, de ettől az évtől másként lesz. Ezt az egy álmát valóra váltom; ezentúl reagálok. Az elmúlt egy évben többször bántotta a családomat és a gyermekeimet. Én eddig azért nem süllyedek. Nemcsak azért, mert nincs neki, hiszen egy jóérzésű nő az ilyet maximum lehányja, hanem azért, mert nem stílusom. Most már bevallom; ismerem ezt a beteg lelkű ocsmányságot. Annak idején a Budapest Rádióban együtt dolgoztunk. Míg én fizetést kaptam, addig ő ingyen szállította a borzasztóan rossz, sőt inkább vállalhatatlan rádióműsorát, amit kollégáimmal hol dermedten, hol pedig kínunkban röhögve hallgattunk. A rádió megszűnt, szegény melák pedig elkezdett házalni. Még engem is felhívott, hogy tudok-e neki valamilyen munkát. Beajánlottam az ATV-hez, de nem kellett nekik. (bármikor ellenőrizhető)
Majd ismét felhívott, hogy van egy műsorötlete, amelyhez a segítségemet kéri. Küldött is erről egy emailt. De én nemet mondtam! (ki fogom tenni az emailt) Pár hónap múlva felbukkant a Budapest Tv-n, egy elképesztően gyalázatos műsorral, amelyhez képest a dél-oszét tv délutáni magazinműsora színvonalas, gigaprodukció. Tessék megnézni a YouTube-on, fent van egy-két adás! A Budapest tv-vel együtt ez nyomorult is majdnem elsüllyedt, amikor hirtelen filmkritikussá avanzsált. Emlékezetes, amikor a Mokkában a legújabb Batman pc játékok elemezte a film helyett:)) Szegény hülyén egy ország röhögött. Szóval, ez az elfuserált pszeudokritikus azóta is vergődik. Beleköt családanyákba, zenészekbe, Pulitzer-díjas újságírókba vagy éppen magába a miniszterelnökbe, akit nemes egyszerűséggel csak "sátánnak" nevez. Miért nem jössz rá, hogy nem tudod működtetni a gyűlöletedet, te alávaló szarházi?! Szemtől szemben gyáva, beszari alak vagy, aki két pofon után sírva cammogna haza, a véleményedre pedig mindenki, magasról szarik. Elképesztő, hogy ebből meg tud élni. Elképesztő, hogy a hájas nagy valagát még nem rúgta szét senki. Pedig milyen jól esne, telirüszttel:)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@lópicigáspár: Nem szabad hajdupetikét bántani, egykori frizbi müsorában Orbán Viktor volt az asztal másik oldalán, és ott ország-világ elött mondta, hogy köztudott, régi " per Du " barátok,ami ugyan nem elöny, de nem is hátrány...Petike simulásban, arroganciában, és a kocsmai tájszólásban, alpári szókincsével kivivta a legmocskosabb szájú " álceleb "
görény cimet !!! Tudod, madarat tolláról ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
A két " okos " A gerillák egyiket sem rabolnák el az eszük miatt.
lópicigáspár
"...hogy nem tudod működtetni a gyűlöletedet, te alávaló szarházi?! Szemtől szemben gyáva, beszari alak vagy, aki két pofon után sírva cammogna haza, a véleményedre pedig mindenki, magasról szarik. Elképesztő, hogy ebből meg tud élni. Elképesztő, hogy a hájas nagy valagát még nem rúgta szét senki. Pedig milyen jól esne, telirüszttel:)"

Ezúton szeretném a moderátor figyelmét felhívni a "Felhasználási feltételekre"!

"- Minden egyéb olyan tartalom tiltott, ami jogszabályt sért, vagy arra utal, illetve a hozzászólók többségének ízlését durván sérti"

"A moderátor dönti el, hogy mely tartalom, illetve annak mely részei szegik meg az alapelveket."

Mivel a t. moderátor egyszemélyes hatalom és cenzúra, ez úton kérem, hogy a cikket távolítsa el mert engem zavar a tahóság, trágárság!
Szvetlana
Elképesztő stílus van kialakulóban. Politikusok, médiában szereplők, újságírók,éjszakai homokosbár tulajdonos, közszereplők, no és a celebek. Mondják a magukét alpári stílusban. Már nem lehet megkülönböztetni a kultúrált viselkedést a sárdobálástól.
Tahóság, trágárság, a másik fikázása.
Hát idejutottunk:((
mariaberta
Fentiekben elolvashattuk két " intelligens, kiművelt emberfő" mondjuk úgy ,eszmecseréjét.

Hát stílusuk megfelel a "celeb" minősítésnek. És ezek műsort vezetnek, vezettek. Szégyen!!!
hallgatag
@lópicigáspár: Nem szabad hajdupetikét bántani, egykori frizbi müsorában Orbán Viktor volt az asztal másik oldalán, és ott ország-világ elött mondta, hogy köztudott, régi " per Du " barátok,ami ugyan nem elöny, de nem is hátrány...Petike simulásban, arroganciában, és a kocsmai tájszólásban, alpári szókincsével kivivta a legmocskosabb szájú " álceleb "
görény cimet !!! Tudod, madarat tolláról ...
hallgatag
"Alávaló szarházi" – Hajdú Péter nekiesett Puzsérnak..."
Gondolom, Puzsér még cifrább jelzöket akasztott
ennek a kiscsirának a nyakába...tegyük hozzá
, megérdemelten !!! Petike már nagyon elszállt,
amig a habony kocsija elé nem lép...oszt kóma a köbön !
lópicigáspár
@hallgatag: Senkit nem bántottam! Idéztem a cikkből és a felhasználási feltételekből, valamint közöltem, hogy ez a stílus engem zavar. Úgy látszik a moderátort nem, hisz akkor már rég el lenne távolítva a cikk. Vagy bizonyos oldalnak lehet bunkózni, másnak nem? Felénk ezt csendőrpertunak hívják és szerintem ez a világ egyik legundorítóbb dolga! Szánalmas dolog és valószínűen bojkottálni fogom távollétemmel ezen lapot. Jó volt, szép volt, de ez az én gyomromnak kezd sok lenni.
hallgatag
@lópicigáspár: Messzemenökig egyetértek Veled !!!
Csak tudjuk, hogy a modik teljhatalommal vannak
" felszerelve " és az vágnak ki, akit akarnak,
azt aláznak meg, akit akarnak... Van itt az oldalon olyan
hozzászóló, aki hetek, hónapok alatt - a szabályzattal
ellentétben - naponta többször cigányozik, zsidózik, és köcsögözik ,
még csak nem is figyelmeztetik...Hát petyának ezek szerint
jó a mentora...Vagy a modi is fél töle...Ki tudja ???
Cicamama55
Igen, ahol a pénz és hatalmi harc beindul, ott az emberi értékek már nem számítanak, feledésbe mennek.. Kezd nagyon "elkorcsosulni" ez a világ. Két tanult ember trágárságai... De hát a stílus a jellem mutatója...Katasztrófa!
bukfenc
@lópicigáspár: Tetszett waze! csak nehogy téged tüntessenek el, tood milyenek! - mert én nem?!
bukfenc
@lópicigáspár: ird meg hova mész, méék utánad!
lópicigáspár
@bukfenc: Köszi a "kötődést"! Még nem döntöttem, de értesítelek, ha megtaláltam az "igazit"!
lenhardtibolya
@Szvetlana: Teljesen igaz, valahogy megszűnni látszik a kulturált megnyilvánulás, és emberek véleményeznek másokat igencsak lealázó stílusban. Szerintem hibákat lehet ostorozni, de személyeket nem kéne...
aha
...stilus maga az ember. "szokják" mondani. gyakorlatilag csak a való világot adják vissza a riporterek, média guruk. sikk lett az alpári stilus. a kioktató káromkodó..."leszaró"...fogalmazás . holott meggyőződésem,hogy az emberek legbelül megvetik..és ugymond lesajnálják.. ha abba belegondol az ember hogy ezek a firkászok egyfajta küldetéstudattal megrészegülve fröcsögnek bárkire...nos az már nagyobb gond. az hogy egy szanyi tibór...egy fletó milyen ordenárén beszél...és hogy ellenpéldát is mondjak...mondjuk kövér lászló...szintén, nos igen ez olyan skandalum..ami árt mindkét oldalnak...és nincs egyik oldalon sem egy olyan "főnök" vagy "despota" hogy azt mondhassa : fletó elég belöled..szanyi belöled szintén...kövér , pofa alapállásba...10 sorral hátra léptek..és punk-tum.
...nincs ilyen egyik térfélen sem. persze hogy puzsér-hajdú is mindent megenged magának.
aha
és méh egy kiegészítés: hallotta valaki Antal Józsefet, Medgyesi Pétert , de még Horn Gyulát , és orbán Viktort ..káromkodni? vagy az alpári megnyilvánulás csiráját is felfedezni?? nem hallhatta senki. de tovább megyek Mesterházi sem, Kovács lászló sem, Navracsics sem, ...hát igen a britt parlamentben a heves szóváltások földjén sem hallani lealázó..és káromkodó stilust...érvelni, csak higgadtan lehet ..ésaz elöbb felsorolt pár politikus ...elöttem ezt bizonyitotta..és bizonyitja...(kimaradtak páran,,,,mindenkinek emlékezetére bizom,,a névsor bővitést)
lópicigáspár
@aha: Tudsz Te ha akarsz! Azért, hogy egyenlőbb legyen a serpenyő, a Deutsch Tamást kihagytad és persze egy kormányfőtől ez sem vicces: www.youtube.com/watch?v=eP-h4o1rYXc -:)
mariaberta
@aha: Végre valami, amivel egyet tudok érteni. Intelligens emberek ilyen ocsmány stílust -stílust?- soha nem engednének meg maguknak. De ezekre még az sem felel meg, hogy "első generációs értelmiségiek", mert nem azok.
Továbbá pedig az a véleményem, hogy ezeknek a stílusa még a hajdan volt un. kubikosokénak sem felelnének meg, nem is említve a kocsisokat, mert azokat is lefőzik.
Ennyit ezekről a ,,,,,,
mariaberta
@Cicamama55: Ne mondd!! Ezek tanult emberek? És mit tanultak?
beberI
Nemigen ismerem kettőjűk közti vitát, De tény Púzsér egy igazi tulok! Már ideje,hogy végre valaki helyére teszi a dolgokat!De szeritem nem Hajdunak kellet volna elkezdeni!
Cicamama55
@mariaberta: Hajdú P: gazdasági szakember és újságíró, Puzsér pedig tudomásom szerint magyar-történelem szakos középiskolai tanár...
stone
A magyar Cliff Barnes és Jockey Ewing :-)
andraszuzu
Béláim ti ott ketten, szerényebben, sokkal szerényebben!!!
jancsik68
Mind kettő egy-egy nagy rakás szar:Igy egymást piszkálva kurva nagy büdösség büzlik körülöttük.Remélem mindkettő mély magyar,igazi keresztényi lelkek!!
mariaberta
@Cicamama55: Igazad van és mindkettő mintapéldánya szakmájának. Csak azt nem értem, miért nem azt gyakorolják? Ja ez a mostani sokkal kifizetőbb.
bakegya
MONDJA EZT A HÁZI-SZAR GYÁRTÓJA AKÁR BUGYINGÓ NÉLKÜL IS...a titok,hogy nincs titok...a haveroknak itt mindent lehet!-hogy aztán azok bűnözők,vagy őrültek az mindegy,csak egy nótát fújjon a vezérkarral!
...mért baj az ha a mi értékrendünk szerint történik valami...aranyköpéses orbánkór a módi és ez az értékrendszerKUKÁZÓ nem csinál mást mint ezt követi-terjeszti ÉRTÉKESÍTI jópénzért-SAJÁTJOGON!-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.