Vajon akkor kell összeházasodni, amikor még tombolnak az érzelmek, vagy évek múlva, amikor már valóban biztosak lesztek benne, hogy együtt akartok megöregedni? Jó kérdés, amire nehéz az egyértelmű válasz.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
ha a válások arányát nézzük, akkor néha jobb semmikor :D
JAJMÁR
Ha 2 felnőtt, érett ember úgy érzi, hogy megtalálta a társát, mert együtt van a szerelem, a bizalom, és akár le is tudna mondani a másikért a saját céljairól, házasodjanak össze. Biztos, hogy majd lesznek kisebb-nagyobb súrlódások, de a problémákat megoldani kell, és nem azonnal felrúgni a kapcsolatot.
Az élet nem olyan hosszú, és a valódi szerelem nem múlik el könnyen, (talán soha) és nem botlik bele minden sarkon a társába az ember. Viszont el lehet mulasztani az egyetlent, az igazit, ha leülünk és lajstromot írunk a tökéleteset keresve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.