Bár még csak kedden derült ki: Kapócs Zsóka titokban hozzáment Habony Árpádhoz, a korábbi szépségkirálnyő meglepő dolgot posztolt közösségi oldalán. Ahogyan arról a Blikk elsőként beszámolt, Zsóka titokban, Sopronban mondta ki az akkor még boldogító igent, örök hűséget fogadva párjának, ám miközben tegnap a boldogságukról számoltunk be, közben olyan információ is a birtokunkba jutott, hogy máris válságban a házasságuk. Bizonyítékunk nem volt, ezért egyelőre hallgattunk, meg első hallásra nem is nagyon hittünk az információ igazában, így inkább nem forszíroztuk, Zsóka azonban maga számolt be közösségi oldalán arról, hogy rossz döntést hoztak, amikor összeházasodtak. „VÁLOK! Kérem a barátai­mat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötésemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e! A szép percek mellé annyi fájdalom szorult a három és fél évbe, megijedtem, hogy akkor most már biztosan így kell leélnem az életem hátralevő részét. Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, nagy szerelem volt, örök helye marad a szívemben! Ennyit szerettem volna tudatni a magánéletemről, kérem a sajtó munkatársait, ne keressenek ez ügyben, több mondanivalóm nincs! Habony Zsóka" – olvasható a megtört asszony oldalán, akinek szavaiból kitűnik, hogy sokáig áltatták magukat, és próbáltak hinni abban, hogy ők együtt egy életen át ki tudnak tartani egymás mellett.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Lehet, hogy a nászéjszakán Árpika kiugrott az ágyból,és látta, hogy egy NŐ van
mellette,annyira megrémült,hogy kétszer háromszor hasbarúgta ???
Vagy összekeverte egy nyugdíjas Nővel... minden lehetséges...
human
Tudott róla, hogy ez a Habony időseket bántalmazott, mert útjában voltak az autójának? Vagy még így is vonzó volt számára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.