Orbán mindig azt mondta, hogy a környező országok magyarjainak autonómiáját támogatja, mert ez olyan európai jog, amely jár nekik is. Ez a követelés garantálja azt is, hogy egy pillanatra sem legyen béke a románokkal, szlovákokkal, szerbekkel, és az autonómia követelésével felkavart zavarosban megoszthassa az ottani magyarokat: Orbán-hívőkre és nemzetárulókra. Úgy, mint itthon!

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ja kéremszépen sokan hozzászoktak de nagyon ahhoz a nézethez, hogy mindenkinek kötelesek vagyunk hajbókolni, és az ők érdekeit és érzelmeit nézni.
Lassan hozzá kéne szokni, hogy ha valaki mint pl a szerb a román az ukrán és akárki szereti a szabadságot és a saját nemzetiségében szeretne élni úgy másnak is fájó ha nem veszik semmibe az ő érzelmeit. Ez az autónomia, hogy mindenki úgy fekjezze ki magát ahogy akarja és nem csak az aki valamilyen okból, segítséggel, csalással vagy mások befolyásával körülhatárolt egy területet amit nem csak a saját etnikuma lak be.
A demokrácia nem az államhatáron belüli elnyomást kéne jelentse, hanem az ott élők jogait...na és pont ez ellen harcol a nyugat, holott magát tartja a legnagyobb demokratának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.