A válófélben lévő Demcsák Zsuzsa férjének rendőrségi vallomása szerda este került fel egy internetes bűnügyi portálra. A kiszivárogtatott többoldalas irat súlyos vádakkal illeti a kétgyermekes édesanyát, s akkor is megalázó, ha egy szó sem igaz belőle.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ha ártatlan lenne, akkor perelne! A férj sem hülye, tudhatja, hogy az alaptalan vádaskodással ráfaragna! Ez a nő nem egy szende virágszál, a látszat csal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
kuruc.info/r/6/129624/ A privát kopótól vették át...állítólag Lázár titokzatos útitársa Ő volt. De várjuk ki a végét.
aloe
@Dr plágium: ...olvasva a linkedet amit közzé tettél, nem lennék meglepve ,ha egyik napról a másikra a hölgyet elnyelné a föld. és senki nem találná. Benne van a korpában rendesen , csak a disznókon múlik mikor emésztik fel.
Bástya Elvtárs
Nevetséges!
Celebek magánéletén rágódunk, egy celeb mutert sajnáltat a médi. Holott nap mint nap történik valódi bántalmazás Csajágaröcsöge, Kukutyin és egyéb településeken, amiről tudomást sem vesz a közéelet...
Dr plágium
@aloe: Szerintem várjuk ki mi lesz ebből, egyelőre csak a mocsok száll, erre is meg arra is.
Igazságot nem tudunk tenni, ítélkezni sincs jogunk, mindenki úgy él ahogy akar vagy tud :) Viszont vannak érdekes fejlemények : privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=demcsaktavoltartas&LN=Hungarian
pityuka
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Nem perelt, nem támadott vissza, hanem elvonult az anyjához. Akkor pedig a jelenlegi állás szerint egy alkoholista lézermatrac, aki annyitisér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.