A Bors azt írja, nem véletlenül ragyog mostanában Keresztes Ildikó, ugyanis az ország egyik legbefolyásosabb embere kényezteti Keresztest.

Az illető a pletykák szerint egy annyira befolyásos ember, hogy még a nevét sem merik kiejteni Ildikóval összefüggésben.

Sokan azt mondják, a kirobbanó forma és az énekesnő kivirulása a rég áhított lelki békéjének köszönhető, és éppen ez az, amit barátai, rajongói kívántak neki, amikor nemrégiben nagy traumán esett át. 2012-ben, huszonöt együtt töltött év – ebből öt év házasság – után vált el Kicska László zenésztől.

A lap úgy értesült, hogy a titokzatos, nagy szerelem közel egy éve tart, nem véletlen hát, hogy Ildikó ezalatt az idő alatt vált szomorú, túlérzékeny, sokszor sírdogáló asszonyból láthatóan boldog, kiegyensúlyozott hölggyé.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Az "igaz szerelem",már csak ilyen...Mert hát hogy is lehetne boldog pl. egy csóró gyári munkással kedves Ildikónk...Ja,és hogy jól néz ki.Meglepő is lenne ha carul nézne ki,mivel gyereke nincs,és egész eddigi életében magán kívűl nem sok mindennel törődött.Bármelyik nőt megszépít az anyagi biztonság,egy jó fodrász és kozmetikus pedig csodákra képes.Mondjuk szerintem nem tartozik a szép nő kategóriába,gondolom ebből kifolyólag hogy a milliárdos lovag elég öregecske lehet...vagy tényleg fideszes politikus..
:-D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Szerelem ??? Pánikszerü menekülés az évek múlásával...
Eddig csak fiatal kigyúrt " szerelmei " voltak...Most már a
pénz a szerelem tárgya !!! Vajon mit tudhat még " azon kivül "
Megélhetési...
volvós
Egyébként kijaf@sz kiváncsi a nevére???
Csak politikus lehet !! Mondom: CSAK !! :-))))
perfekt
Nézvén a képet- igaz, férfi szemeimmel,s csodálkoznék,ha lenne hölgy aki 20-éves korában,így szeretne ragyogni mint most ez a-----Ildi.egy frt--ot sem költenék rá---pedig, ami értéket kínál nekem--azért nem sajnálom az anyagiakat,persze nem vásárolok szerelmet.Egy valami ami lehet esetükben, az a szív--s szerelem--ami,másik iránt-ami tesz ilyen dolgokat.
darwin
Szerintem meg nagyon is jól néz ki.Nem a kedvencem,de 50 körül sokan szeretnének így kinézni.Lehet fikázni,pénzt emlegetni,de bizony tehetséges és csinos is.Mindenkinél van szebb,kíváncsi lennék a kritikusokra,milyen jól néznek ki és mennyivel jobban énekelnek.
nemkati
Kedves milliárdosok! Szeretném tudtani, hogy kenterbe verném Ildikót (is, na meg pláne), ha (legalább csak) a szerelmükkel megajándékoznának! Bár, most sem vagyok csúnya!
KERKA
Nagyon helyes Ildikó! egy 50 éves nőnek nem szabad elkeseredni, sírdogálni, igenis van élet 50 után is. Kivirulni és boldognak lenni a legjobb dolog egy férfi oldalán. S ha pénz is van, az már csak hab a tortán, de jó ha van.
Egy kapcsolat attól boldog, ha a nő boldog. Egy nő azzá lesz, amivé a férfi teszi. Vagy kivirul, vagy besavanyodott örökké panaszkodó hárpia lesz belőle.
Az irigykedőket és a károgókat pedig meg sem kell hallgatni:))
Dr. Felipe
Beleszerelmesedett a milliárdokba. Lehet hogy endru háremet tart.
csa-csa
..."annyira befolyásos ember, hogy még a nevét sem merik kiejteni Ildikóval összefüggésben."

miért kéne! MAGÁNÜGYÜK!!
csa-csa
@volvós: az egész világon tabu a pol. elit és az összes befolyásos... magán élete
köhögő bolha
Miért nem egy gyári dolgozó karjaiban virul? Alighanem egy milliárdos csak matracot cserélt!
hattorihanna
Az "igaz szerelem",már csak ilyen...Mert hát hogy is lehetne boldog pl. egy csóró gyári munkással kedves Ildikónk...Ja,és hogy jól néz ki.Meglepő is lenne ha carul nézne ki,mivel gyereke nincs,és egész eddigi életében magán kívűl nem sok mindennel törődött.Bármelyik nőt megszépít az anyagi biztonság,egy jó fodrász és kozmetikus pedig csodákra képes.Mondjuk szerintem nem tartozik a szép nő kategóriába,gondolom ebből kifolyólag hogy a milliárdos lovag elég öregecske lehet...vagy tényleg fideszes politikus..
:-D
qxy
Majd ki derül. Ha milliárdos, és Magyar, akkor az biztos " becsületes lehet és ezek előbb utóbb hír lesz belőle.
Na és a végén a hasonlók mondják. .- sok test mozgás, egészséges étrend, Na meg az a pár milkó amit el is felejtettem mondani. . . . de az " bágátel"
varrólány
Most már én is kezdek rettegni vajon mi lesz ha kiderül a milliárdos személye .
Nem tán csődbe megy az ország annyira befolyásos?
volvós
@csa-csa: 17:19

...hát persze...lásd lézerjani londoni 2 milliós hancúrozása
Bill Clinton ovális szobája, Berlusconi egzotikus prostija., Putyin válópere...
akkor egy hazai politikus nem közszereplö ???És ugyan miért kellene
egy " demokráciában " félni egy állitólagos milliárdostól ???
Féljen Ö a nép haragjától !! Nem Csaucseszku, vagy Kádár !!!
Cicamama55
Nem rokonszenvezek vele, nem tetszik sem a művészete, sem ő maga. Ettől függetlenül azt kívánom legyen boldog. Én nem cserélnék vele. Egyfolytában, minden téren a görcsös megfelelni akarás jellemzi őt, soha nem éreztem rajta azt, hogy saját örömére tesz valamit. Ha magánéletében is ilyen, nem fog sokáig tartani felhőtlen öröme.
soljanka
Egészségére!
Jó tudni, hogy léteznek független milliárdosok. Ildikó korosztályában :)
Desischado
Hattorihanna mindent leírt, maximálisan egyetértek vele mindenben. Szép? Hát elnézést, szerintem ronda. De ha a milliárdosnak jó, nekem nyolc.
verőce21
@nemkati: (12:13) Mire nem jó egy ilyen blog ugye? Kis önreklámozásra...beetetett Téged ez a cikk, mint a csukát! :)
mate03
@nemkati: Szép is vagyok,meg öreg is mért nem bolondul belém egy milliomos kislány?
JAJMÁR
Kit érdekel az Ildi? ... de ki az a milliárdos...? !
nemkati
@verőce21: Nem talált. Ne erőltesd a képzelőerődet azzal kapcsolatban (sem), hogy miért írom azt, amit, mert nem sikerül eltalálnod.
Tekla
@nemkati: Ennyi pénzből , belőlem is csoda szépet lehetne csinálni, de lusta lennék rá!
verőce21
@nemkati: (12:31) Pedig "verőcekubatovelvtárs" azt gondolja, "Mindig az a perc, a legszebb perc, mit meg nem ád az élet..” :)
nemkati
@bretagne: Ja, csodásan! De nekem más erényem is van. :DD
darwin
@mate03: Jársz te milliomos kislányok garmadájának a társaságába?Hát nem.Így nem is szerethet beléd egy sem.
Mint ahogy Keresztesi sem nagyon forog gyári munkásokkal egy körben,ha a kocsmázásokat mostanában kihagyta.Nehezen ismerkedhet velük.
silber13
@Cicamama55: Rögtön felszabadultabb lesz, ha nem kell megfelelnie olyan sok ember elvárásának. Vedd figyelembe, hogy sokáig vokalista, háttérénekes volt. Most belehallgattam néhány szóló felvételébe, egészen más, felszabadultabb. És hát ugye nem megvetendő szempont, hogy nagyon tud ám énekelni.
varrólány
@darwin: 09:20 Nekem is kevés esélyem van milliomossal találkozni , ha csak ki nem ugrok az autója elé hogy " hello itt vagyok " . De nagy valószínűséggel az autó lenne az erősebb.:-))
De még azt sem tudom melyik autó milyen kategóriába tartozik , már hogy biztos tuti gazdag legyen!
Senara
Lehet nem leszek népszerű , de leírom mit gondolok . Milliárdos lennék ,tuti nem választanám . Lehet a sok pénz a pasit ízlésficamossá tette :-))
bretagne
@nemkati: És mi lenne az a csodás erény? Csak nem vagy tisztességes? Ma ez nem divat!
mate03
@darwin: Én gazdagról beszéltem! Nem keresztes Ildikóról!
Cicamama55
@silber13: Az énekelni tudását soha nem vitattam, de nem éreztem benne semmi eredetit. Szerintem ő alapjáraton egy komoly, precíz nő, aki ebben a korban már nem tud "új önmaga" lenni, s végül is minek, hisz őt így ismerték meg az emberek...Ő ilyen, s van aki így kedveli, én nem tartozok a rajongói közé.
sentinel216
Ebből a fajtából már van egy Medveczky Ilona nevű dédmama művésznőnk. Keresztes egyenlőre még csak nagymama korú. Bár unokája egyiknek sincs és nem is lesz.
volvós
Na az ilyen csajnak szólna le a lóhátról Rózsa Sándor, a betyár
hogy " Híííííí be csúúúúf ! " Elhagyott lövészárok a
Demcsák Zsuzsival kezet foghatna ...Változás kori pánik !!!
volvós
@Senara: tegnap 11:13
Ennyi pénzért már kaphatott volna egy fiatal SZÈP nöt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.