Hódmezővásárhelyen lépett fel a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombat délután, amikor az események nem várt fordulatot vettek.

A Klauzál és a Bárd utca kereszteződéshez, egy kút elé hirdetett lakossági fórumot Bálint Gabriella, a körzet fideszes jelöltje – írta a Vásárhely24.hu. Innen nem messze van egy kocsma is.

Almási István polgármester olyan vicceseket mondott, mint például, hogy két napja felújítottak egy utat, és az építők bicikliutat készítettek volna, de elromlott a kis gépük, és mivel nem akartak szabadnapot, a működő nagyobbal utat csináltak inkább.

Lázár János beszédére már a kocsmából is kiérkeztek az emberek. "Lááázadunk!" – kiáltotta egyikük, és felültek a miniszter mögé a kút kávájára, majd abban a pillanatban ketten is beleestek a medencébe, háttal. A lap beszámolója szerint Lázárt ez nem nagyon zökkentette ki.

Kútba esett egy részeg Lázár lakossági fórumánFotó: Vásárhely24

Mikor egy másik, feltehetően szintén ittas férfi Lázár válaszát puszival köszönte meg, a miniszter kijelentette, hiba volt szombaton délutánra, láthatóan a relaxáció időszakára fórumot hirdetni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@nyanya001: Drága Nyanyám, ez pazar volt! Szétröhögtem az agyamat! Le is mentettem rögtön! A másik képet is! De az sokat elárul, hogy lézer jankó meg sem próbált segíteni! Bár ami itt folyik, józan ésszel ki sem lehet lassan bírni!
bakegya
@Desischado: dehogy neeeeeeeeeem-félrészegen,részegen-csakkk távolságban a kúttól és bizonyos potentátoktól!-úgy viszont mindenképpen ahogy ...
@nyanya001:rehabilitációs tanfolyamát prezentálja nekünk-fölér egy évre való szupervízióval amit most is ide posztolt-DDD
dzurinda
"Mikor egy másik, feltehetően szintén ittas férfi Lázár válaszát puszival köszönte meg, a miniszter kijelentette, hiba volt szombaton délutánra, láthatóan a relaxáció időszakára fórumot hirdetni."

Na, ez legalább vicces volt :D "Relaxáció időszakára" :D
nezelodo
A közönség színvonala hajazott az ígéretdömping előadójára. Lehet, hogy még több piát ígért nekik?
bence
Megértem a részeget ! Ezt a lézer jankót józanul nem is lehet elviselni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.