Mindenáron főzni akart, ám szállodatulajdonos édesapja nem engedte a konyha közelébe sem a Konyhafőnök ezüstérmesét, Wossala Rozinát. Külföldi útjait viszont, amelyeken tanulhatott, mindig támogatta.
Forrás:
BorsOnline
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
12 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Nagyon téved Rozina, mert nem csak az étel volt a fontos, hanem a konyhafőnöki ténykedés is fontos volt. Attól, hogy Ő személyszerint el tud készíteni sok ételt még nem biztos, hogy konyhafőnökként meg tudja állni a helyét, mint ahogy a téves utasítása - a felhasználandó habtejszín minőségének meghatározása - is okozott kalamajkát.
A szakács nem egyenlő a konyhafőnökkel - tudja Ő azt nagyon jól,
Egyet nem szabad elfelejtenie, hogy valamelyik tevékenysége mellett le kell tennie a voksot, mert, aki sokat markol keveset fog.
Én jobban kedveltem Kiss Kálmánt, mert ő nem csak főzni tud, de remekül együtt tudott dolgozni a segítőivel is. Rozina minden alkalommal konyhafőnök akart lenni, láttuk ezt akkor is, amikor András volt a konyhafőnök, a hölgy a beosztott. Na ezt a helyzetet láthatóan nehezen viselte.
Én mégis azt kívánom még mindíg neki találja meg önmagát és akkor belőle is lehet még olyan amivel ő is elégedettebb lehet-mint ez a taposás aminek a közepére helyezték!
Új hozzászólás