Mindenáron főzni akart, ám szállodatulajdonos édesapja nem engedte a konyha közelébe sem a Konyhafőnök ezüstérmesét, Wossala Rozinát. Külföldi útjait viszont, amelyeken tanulhatott, mindig támogatta.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Meine Ehre heisst Treue: ja, végül is egyszer én is meghúznám, de hosszabb távra semmiképp.
Január
"És bár Kiss Kálmán mögött ezüstérmes lett a Konyhafőnökben – szerinte azért, mert fontosabbnak tartotta magát az ételt, mint azt, hogy milyen hangulatban készül el. "

Nagyon téved Rozina, mert nem csak az étel volt a fontos, hanem a konyhafőnöki ténykedés is fontos volt. Attól, hogy Ő személyszerint el tud készíteni sok ételt még nem biztos, hogy konyhafőnökként meg tudja állni a helyét, mint ahogy a téves utasítása - a felhasználandó habtejszín minőségének meghatározása - is okozott kalamajkát.
A szakács nem egyenlő a konyhafőnökkel - tudja Ő azt nagyon jól,
Egyet nem szabad elfelejtenie, hogy valamelyik tevékenysége mellett le kell tennie a voksot, mert, aki sokat markol keveset fog.
mariaberta
Nemcsak főzni akart, hanem győzni is, ennek érdekében mindent meg is tett, sőt döntőben már meg is előlegezte magának. Őszintén bevallom, nekem a viselkedése, önteltsége egyáltalán nem tetszett.
Én jobban kedveltem Kiss Kálmánt, mert ő nem csak főzni tud, de remekül együtt tudott dolgozni a segítőivel is. Rozina minden alkalommal konyhafőnök akart lenni, láttuk ezt akkor is, amikor András volt a konyhafőnök, a hölgy a beosztott. Na ezt a helyzetet láthatóan nehezen viselte.
Zsuga
Rozinának kicsit több alázatot kéne mutatnia, a túlzott magabiztosság nem mindig és mindenhol vezet célra. A munkatársak lekezelése - még ha beosztottak is - nem egy megnyerő tulajdonság, ami valóban tönkre teheti a csapatmunka hatékonyságát.
bakegya
@Dr. Felipe: @Zsuga: @mariaberta: @Január...:álló vizet már képesek vagytok forralni-ehez is kell főző tudomány ---meg egy fedő!-mindkét szülő-igaz ami igaz külön külön is főzte eleget ezt szép nagyra nőtt kislányt-hogy belőle is kell hogy legyen valami.
Én mégis azt kívánom még mindíg neki találja meg önmagát és akkor belőle is lehet még olyan amivel ő is elégedettebb lehet-mint ez a taposás aminek a közepére helyezték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.