Orbán Viktort is beelőzve előrehozott évértékelő beszédet tartott Gáspár Győző. A tévéképernyőkről száműzött celeb annyi cigány átkot szórt csalódottságában a TV2-re, hogy a csatorna munkatársainak lehet, nem ártana egy megbízható táltos után nézniük, hogy legyen, aki levegye a rontást, ha úgy van.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Miért is van felháborodva? Nincs pénze kajára? ha majd el kell menniük a Blahára sorba állni, akkor panaszkodjon.
Ja, és rendezte már az adóhátralékát?
Juhász István
Addig jár a korsóvivő nő a kutra még meg nem hágják...Mit gondoltál Gáspár Győző, a te műveletlenséged, ami a rongyrázással együtt jár, mellé az emberi butaságod, és a családod mindennapjai, melyeket a népre erőltettek, meddig folytatható a TV.- k képernyői előtt? Mellé még egy jelentős adótartozás, amiről bölcsen kussolsz. Persze, te is a mamikától kaptál mindent, nála már nem lehet vizsgálatot inditani...Egyszer élném már meg, hogy a TV.-s celebek közt lenne művelt, értelmes is, akiktől nem kellene félteni gyermekeinket, merthogy - esetleg még tanulhatnának is tőlük. Tudom, ez rossz elképzelés, a művelt emberekből nem lesz celeb...lesznek itt komoly műsorvezetők, ha ha ha... / VV. alkohlos csajszi, Kigyúrt krisztián, szintén adótartozó persze, lehet még jelentkezni, hely van bőven...
mariaberta
@Juhász István: Nem említetted az apja hírnevéből élősködő Zámbó Krisztián hírességet, - MAGYARUL CELEBET- aki olyan tehetséges, hogy az NA!
Maszlag
Aki nézi, és hallgatja őket, az is annyira értelmes mint ezek a "celebek"!
volvós
Gyözike !!! Jobban tennéd, ha kussolnál, és egy elmegyógyintézetben
szerepelnél, a NAV szinpadán !!! Mit gondolsz, te rohadék, Te primitiv
romaalja ??? Neked mindent lehet ?? Elfelejtetted, amikor kiugráltak
a kocsiból a " haverjaid " és összeverték azt a buta üres fejedet ???
Ha kihúzod a gyufát, lesznek többen is, és akkor remegve lépsz
ki a putridból, örök veszély leselkedik rád !!! Meg is érdemelnéd !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.