Drogok, márkás ruhadarabok – a fiatalkorúakat leginkább ezek a dolgok viszik rá, hogy pénzért árulják a testüket. Többségüknél a családi háttér katasztrofális. Akárcsak szegény Nancy ese­tében volt, akit május 2-án öltek meg.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Szomorú. És szerintem az a legszomorúbb, ha nem megfelelő a családi háttér, a környezet manapság már nem kapaszkodó, sőt lejtő. Nem segít iskola, nincsenek hivatástudattal rendelkező tanárok, nincs olyan fórum, ami felkarolná a talaját vesztett fiatalokat.
Ahol a rendőr is fiatalkorú prosti szolgáltatását veszi igénybe, mire lehet számítani?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
KDNP népszaporulatra kötelezése ezt hozza magával, hogy a megszületett gyermekek rossz körülmények között nőnek fel és mihelyt áruba tudják bocsájtani a testüket a mindenkori trendnek megfelelő ruházatért vagy éppen ételért adják el magukat.
craven
nekem tetszik...3 sajtburgerért leszo.na valaki? :D
craven
@Horizont: természetesen irónia volt... tényleg borzasztó... annó nekünk ingyen csinálták a csajok! :D
bakegya
Színvonalas tartalmas életre ma magyarországon nagyon kevés ivarérett fiatal embernek van lehetősége-az éhség is nagy úr-aztán ha jól körül nézünk az afrikai használtruhán kívül a turiból öltöznek a nők nagyrésze...most néztem hányan tartoznak pl a diákéveik idején felvett hitellel-törlesztésre mennyi esély-ha nincs munkahely,vagy ha van is 80-110-de még e fölött se lehet mit kezdeni,családalapítást is meg kell gondolni-gyereket a nyomorra szülni vétek... -Hülyítés folyik itt és az ifjúság menekül,nagyon sokan önmaguk elől is mert ebbe csakkk belebetegedni lehet.(nemibetegségek-máj-és húgyuti infekciók tömege...kilátástalanság,alkoholizmus és az aszán sokba kerül ha még drog is,már pedig igen...a mámor segít )Kapaszkodó sehol-az egész szociális rendszer fellazítva,EU FELZÁRKÓZTATÁSI SEGÍTSÉG ORBÁN TYUTYU JÓSZOLGÁLATÁBAN...
Bűnözők kezére lett kijátszva az országunk és így semmi kiút a felzárkózásra...
PROSTITUÁLÓDUNK-ENNYI.
simmering73
Én nem járok gyorsétterembe. Kérdésem: a kaja ilyen drága vagy a prostik ennyire olcsók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.