Deutsch Tamás MPB-alelnök berágott Pásztory Dórára, mert a kétszeres paralimpiai bajnok szerint nem csak Gömöri Zsoltnak kellett volna távoznia a szervezet éléről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Másik cikknél is írtam, ide is írom:
Deutschnak igencsak nehezére eshetett, hogy ne ocsmány stílusba válaszoljon, hiszen ütni akar.
Ha tényleg ő válaszolt és nem más írta helyette, a csiszoltabb szöveg sem fedi el, hogy milyen jellemtelen ember. Neki és a vezetőségnek a paralimipikonok érdekeit kellene képviselni és védeni, hiszen ezt vállalták. Nem jóságból, hanem pénzért. Ez lenne a munkájuk.
Ehelyett elszámolatlanul költik a pénzt nem tudni mire és hova, csak pont oda nem jut, ahova kellene. Ehelyett éppen Deutsch az, aki hangoztatja, hogy nem egyenlőek a fogyatékkal élő sportolók a fizikailag épekkel. Hogy nem érdemelnek több pénzt azért, mert olimpián vesznek részt és sikerrel. Annak ellenére, hogy sokuk komoly megélhetési gondokkal küszködik és mégis sikeres. És egy ilyenre vannak bízva ezek a sportolók!
Éppen Deutschnak és a vezetőknek kellene meglátni a bajokat és orvosolni. És megköszönni, ha valamit nem vettek észre és felhívják rá a figyelmet. Az ellenséget nem az gyártja, aki rámutat a csalásra, hanem aki elleplezi, vagy pláne generálja. Deutsch a látszat alapján szövetségest éppen ehhez keres, az ilyenfajta közös munkához. Hiszen ha nem, akkor magától ment volna, mikor vezetőtársa lebukott. Lehet, hogy neki megvan a belső harmóniája, de akkor az rá nézve szégyenletes, mert azt jelenti, hogy a lelkiismerete mélyen el van temetve. Akkor fogalma sincs, hogy mit jelent valódi tiszta lelkiismerettel és tiszta lélekkel élni, munkálkodni és sportolni, akkor az ő belső harmóniája csak biztonságérzetből fakad, hogy védve van, bármit tesz.
Igen erősen feltételezem, hogy minden hazugmosolyú felkérése ellenére nem csatlakozik hozzá tisztességes ember, mert az igazi belső harmónia elutasítja az olyan munkát és olyan tevékenységet, ami másokat aláz, ami másokat kisemmiz, ami mások kárára van, holott azért kapja a pénzt, hogy hasznára legyen.
Deutsch szeretete, amit levelének búcsújában említ olyan, mint amikor a ragadozó gonosz játékot játszik az áldozatával. Kiráz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.