Borzasztó alhasi fájdalmakkal szállították kórházba a férfit, akiről kiderült: valamit a végbelébe helyezett fel. Azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy mi lehet a 25 centiméter nagyságú tárgy.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Mint a Gézhelyzet, avagy kórház a káosz szélén c. filmben, amikor a tanár a kórházban pont arról beszél az orvostanhallgatóknak, hogy el sem tudják képzelni, mi mindent felhelyeznek a végbelükbe az emberek, erre éppen akkor visznek a műtőbe egy pácienst, akinek a s*ggéből egy műanyag baba lábai kandikálnak ki, és kétségbeesetten hajtogatja, hogy nem magának dugta ám be, csak a lánya a széken hagyta, ő meg véletlenül beleült meztelenül. :D
mariaberta
Hát itt a példa, jóból is megárt a sok, különösen ha a "szerszám" műanyag,vagy esetleg egy faragvány - természetesen fából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.