Az egyre növekvő európai terrorfenyegetettség és főként a Párizsban történt véres merényletek után egészen más értelmezést nyert az a tény, hogy egy koncerten valaki maszkban jelenik meg, az pedig még a korábbi terrortámadások nélkül sem helyénvaló, hogy mindezt torokelvágást imitáló mozdulatokkal kísérje.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar vartam erre az esetre, vagy ilyenre hasonloan... Ha nincsen terrorcselekmeny, majd i csinalunk!

Ezert nem leptek kozbe a biztonsagiak, csak rohogtek, mint akit b@szni visznek, mert tudtak,. hogy kamu az egesz...

Maris neni viszont Kajaszorekettyesen csak az M1-et tudja fogni, es o azonnal el fogja hinni, hogy egy alruhas szir volt az illeto, es meg akarta mutatni, hogy hogy fogja elvagni a (sajat?) nyakat... (Szoval meg kamunak is idiota a szitu, meg aki kitalalta ott Ibizan a barban, az is...)

Meg biztosan lesz egy-ket ilyen eset, hogy azt lehessen mondani: "Ja'jja'j, tomegevel tamadnak a menekultek, de en mindenkit megvedek majd!"
preparátor
Jellemző, hogy egyesek a fenyegetést lekicsinylik, pedig egy aljas terrorcselekmény is sok!
Mangu
A média és egyes bérencek már elkezdték a "nép" lelki felkészítését. "Felmerül a kérdés, hogy mi lett volna, ha előkerült volna egy kés, vagy egy pisztoly?" - költői a kérdés, szükség-, rendkívüli állapot, mozgósítás, statárium.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.