Pécs környéke az UFO-k Röszkéje, legalábbis Pataky Attila híres STAR szerint, aki nem először teregeti ki a földönkívüliek viselt dolgait, miközben sokan csak az orrukat túrják.

Az Edda frontembere most a Petőfi Tv-nek adott interjút UFO-ügyben, és megdöbbentő dolgokról vallott, még szolisztikus jellegű élményről is beszámolt:

Az első házasságomban volt olyan, hogy a feleségemmel közösen, azaz ő velem élt meg egy élményt. De az enyém az általában, nagyon nagy részben szolisztikus jellegű volt: tehát aludt, feküdt mellettem a párom, és nem tudott semmiről.

Pataky elmesélte, hogy élete első transzcendens találkozására délidőben került sor Miamiban, ahol két földönkívüli is szembe jött vele, majd szóba került, hogy "Pécs környékén van egy anomália, ott ki-be jönnek" az idegenek.

Pataky egyébként az amerikai elnökválasztásokra is kitért annak kapcsán, hogy Hillary Clinton győzelmében bízik, mivel ő a kampányában azt ígérte, ha megválasztják, felfedi az UFO-aktákat.

Akkor, majd akik eddig az orrukat túrták, meg kiröhögték a témát meg csúfolódtak rajta... Azok, amikor majd először átöleli őket egy nyolckarú, szeretettel, akkor valószínűleg a naci tele lesz

- tette világossá Pataky.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Megint kénytelen vagyok ezt a viccet elsütni :D
Egy orosz és egy magyar sebész beszélget a konferencia szünetében:
- Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! -dicsekszik az orosz.
- Egy hal szemét? És lát?
- Természetesen!
- Nálunk meg volt egy érdekes eset: egy asztalos ujjait levágta a szalagfűrész - mondja erre a magyar. - Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tőgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 7-8 liter tejet is le lehet róla fejni!
- Aha, ha elég füvet eszik! És ki látta ezt?
- Az a halszemű kurva anyád, az!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Megint kénytelen vagyok ezt a viccet elsütni :D
Egy orosz és egy magyar sebész beszélget a konferencia szünetében:
- Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! -dicsekszik az orosz.
- Egy hal szemét? És lát?
- Természetesen!
- Nálunk meg volt egy érdekes eset: egy asztalos ujjait levágta a szalagfűrész - mondja erre a magyar. - Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tőgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 7-8 liter tejet is le lehet róla fejni!
- Aha, ha elég füvet eszik! És ki látta ezt?
- Az a halszemű kurva anyád, az!
Aki Én
De helyes. Tulajdonképpen a sztori arról szól, hogy a Pataki nem fél.
Már nem úgy értem, hogy egész, mert nem az, hanem, hogy bátor.
leszúrt rittberger
Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy a migránsokat, akik szegről-végről a mi fajtánk, úgynevezett emberek, azok tűzzel-vassal üldözni kell, ellenben az UFO-kat meg úgy várja Pataky mint a megváltót...
sokanvagyunk
A frontok nagy hatással lehetnek erre a frontemberre.
perfekt
Jó szex lehetett-ha a nejed őnaccsága aludt ,te pedig azt hitted ,dugsz.Ez aztán a virtuozitás!
Nász éjszaka! Jancsi kérdé.:Julcsikám bent van? A válasz: ninncs Jancsikám! Jancsi.:Érdekes kint sincs!
human
"Hillary Clinton győzelmében bízik, mivel ő a kampányában azt ígérte, ha megválasztják, felfedi az UFO-aktákat"
Ezt gondolom az egyik gyíkemberekkel foglalkozó hiteles oldalon olvasta. Hacsak nem személyesen Hillary hívta fel.
Akik kitalálják ezeket az idióta összeesküvés elméleteket jókat röhöghetnek, hogy mennyire komolyan veszik őket. Nagy az Isten állatkertje.
Mézike
@papa.49: Monnyuk az ufókat is jellemzi, ha állandóan csak Patakynak jelennek meg. Én mér' nem láttam egyet sem?
Csizmás Kond
...csak azt nem értem, hogy ha már megkergült is azt miért kell hetente újra meg újra kihírdetni ?
Clavigo
Vazzze...hogy ez a b@rom még nem Orbán elvtárs egyik "főtanácsadója"...!!! Hogy tudják ezt az "elmét " nélkülözni...
Mézike
@nyanya001: @Aki Én: Ja értem! :-) Rajzolok egy kört iszom a viszkit...hogy mit hoz ki?... aztán elkezdem vernyákolni a kör kettő főcímdalát ( a horror filmre gondolok..) és jönnek az ufók! :-)
Sztem fehér köpenyben lesznek.
nyanya001
@Mézike: Esélyed lesz bekerülni a vigyorgóba :)))
papa.49
@Mézike: Vigyázz nehogy a ,,hátul megkötős kabátkát,, is hozzák a fehér köpenyesek)))))))
papa.49
@Mézike: Azért mert NEM HISZEL BENNÜK, aki nem hisz bennük annak juszt. se jelennek meg))))))))
Lepényleső
Én felébresztettem volna,ha már esemény van,tudjon róla. A gatya ha tele,hová férne még a
nyolc keze?
batukán
Ezt tényleg jól megcsapta a villám...azóta is elektromos leszállópályának használják az idegenek...
Mézike
@papa.49: Na most kösd fel a gatyád! A szellemekben se hittem .:-)
Most már hiszek!
papa.49
@batukán: Na de kifogta a villám nyelét ez itt a kérdés))))))))))))))))))))))))
papa.49
@Mézike: Én se, azok már nem bántanak...
Mézike
@papa.49: Nem de léteznek! És ha léteznek jó szellemek akkor léteznek rosszak is.
ne röhögj ki, de mikor meghalt az unokanővérem rá 3 hónapra a tél kellős közepén beállított a bátyám, hogy a herendi készletet a nővérem nekem adta mikor még élt, csak nem mondta meg nekem. Nagy meglepetés volt, mert sokszor vicceltünk azzal a készlettel. Sírtam is. nem is csomagoltam ki jó sokáig. Még ő csomagolta be nekem, és ismerve őt sejtettem hogy lesz a csomagban más is. Volt. Egy levél. És a készlet minden darabja langyos volt. Mintha most szedtem volna ki a mosogató gépből. Hogy lehet egy porcelán meleg amit kinn tároltunk a hideg kiskonyhában? Egyedül voltam mikr a csomagot kibontottam. A levélben elköszönt és leírta hogy ő mondta a bátyámnak, hogy csak akkor hozhatja el nekem amikor ő már meghalt. Készült a halálra. beteg volt már nagyon, de ilyen egyedi módon búcsuzott mindenkitől aki számított neki. Ott éreztem a lakásban és amikor felnéztem, jó bevallom sírtam, megállt a fali vekker, és pont akkor esett le a falról a lovas kép amit mindig utált. :-) Az órát javítani nem lehet. Semmi baja, csak nem jár. Ezt az órás mondta. De van más élményem is.
papa.49
@Mézike: Elhiszem neked amit írtál...
Kamcsatka
Azért ez Pataky a fidesz-cöfös barmok között is a legsötétebbek közé tartozik, pedig nagy a tolongás az élmezőnyhöz tartozásért.
Szókrakész
"Hillary Clinton győzelmében bízik, mivel ő a kampányában azt ígérte, ha megválasztják, felfedi az UFO-aktákat"

Pont Killery Clinton egy shapeshifter.
Majd pont ő mondja meg a tutit?
Pataki nem csak az aranyerét vesztette el!
Fradigege
Valakinek ezt a bolondot meg kell állítania.
csetere
@verőce21: Ettől az agyon botoxolt pasastól égnek áll a hajam!
csetere
@Mézike: Irigykedünk? Én sem láttam és meg vagyok sértődve. Ez diszkrimináció, hogy csak Atushoz mennek!
csetere
@Mézike: Velem is történt olyan dolog amire nincs magyarázat. Egész életemben el fog kísérni de szerencsémre jó dolog.
JAJMÁR
Szerintem téved aTus! Nem Pécs, a Parlament az, - csak ő az első betűnél még nem jutott tovább!
human
@Fradigege: Mindent csak szépen sorjában. Először Orbánt börtönbe, aztán ezt elmegyógyintézetbe.
human
A pszichológusok biztos örülnek az ilyen különleges falatoknak, mint ez a Pataki.
karma1
@Mézike: @papa.49: Papus, Mezike nem hulyeskedik... A Papam meg a Mamam mindig arrol beszlgettek - persze viccesen, 64 evet voltak hazasok, mikor Apukam meghalt - , hogy az , aki elobb megy el, kuldjon valami felreerthetetlen jelet "odaatrol"... Abban maradtak, hogy valamit az Apukam faliorajaval kell csinalni, mert az jol lathato, senki nem tudja egy pillanat alatt megbuheralni...Apukam 2002-ben, 90 evesen elment, nem lehettem ott a temetesen, de 2006-ban eloszor hazamentem, mert Anyukam egeszsege kicsit megzakkant. Rekkeno hoseg volt, es mi delutan lepihentunk Anyukammal, kulon-kulon, en abban a szobaban, ahol Apu oraja volt. (Ez akkor hajnalban allt meg, amikor 3/4 1-kor meghalt Apu). Utana semmilyen modon nem voltak kepesek elinditani, tobb elemet is kicsereltek benne, es a mutatoja allitolag beakadt, az oras azt mondta, igy is jo szobadisznek, ne eroltessuk az orat, ha nem akar ketyegni, csak nezegessuk. Anyukam ebben megnyugodott, visszatette az orat a szokasos helyere, es amikor aznap a delutani sziesztabol felebredtunk, akkor az ora pontosan egy oraval tobbet mutatott, mint ahol megallt, viszont ezutan sem lehetett megmozditani a mutatoit. Nekem is volt meg hasonlo esetem, nem is egy.
Valamilyen formaban lehetnek korulottunk a szeretteink, bar kommunikalni nem tudunk veluk. Ha viszont kerjuk oket, hogy segitsenek, akkor minden bizonnyal segitenek is.
En sem, meg a szuleim sem iszunk, nem volt alkoholos befolyasoltsag sem...:o)))
Strong
Van egy jó barátom, akikhez rendszeresen lejárt az Atesz. Nem fellépni, hanem csak úgy, haverként.
Nos eskü alatt vallja a barim, hogy annyi drogot, piát, tudatmódosító szert ember képtelen lábon kihordani amennyit az Atti nyomott...lényegében a teljes pályafutása alatt..
De ennek ellenére még az is lehet, hogy igaza van.. aztán ufó meg minden..
kopeba
Nálam rendszeresen leszállnak a kertben , nagyon udvariasak és kedvesek.
cs.n.
Nabazmeg, ott jönnek, mikor Dobogókőn van a világ szívcsakrája? Hülyék ezek.
Mézike
@csetere: meséld el nekem..., nekünk.:-)
Mézike
@karma1: Sztem mindenkivel előfordul élete során olyan amit nem tud vagy akar megmagyarázni. Vagy észre sem veszi a dolgokat...
papa.49
@karma1: No most olyat írok amit még én se tudok magamnak megmagyarázni...Képzeld el tegnap mikor a Mézikének akartam válaszolni, leírtam a saját családunkban történt esetet, és mire a végére értem egyszerűen leállt a gépem, egy pillanat alatt elsötétedett a képernyő, a gép kikapcsolt, majd néhány mp. múlva magától újra indult...Amit addig leírtam természetesen eltűnt, nem akartam újra írni, csak majd most fogom újra leírni, de egy új ablakban, ezt most elküldöm neked, és folytatom...
papa.49
@karma1: Na itt vagyok, szóval az történt hogy mikor megszületett a második unokánk, nagyon hasonlított a nagyapjára, az apósomra, észrevettük a nejemmel hogy a gyermek mikor a nagyanyját látja gondosan nézegeti az arcát, és közben mintha erősen törné a fejét valamin, meg is fogalmaztuk, mintha azon törné a fejét, hogyan lett a lánya olyan nagy, ő meg olyan kicsi, ekkor a gyermek úgy 1 éves körül lehetett, ez a különös érdeklődés a nagyanyja arca iránt tartott, kb. még egy évig, aztán lassan elmúlt...Az apósom 20 évvel korábban hunyt el, mint ahogy az unoka született, és nagyon szerette a lányát, mink azt gondoljuk, hogy a gyermekben született a szelleme újra, amit az is alá támaszt hogy a természete erősen hasonlít a nagyapjára...
verőce21
"...élete első transzcendens találkozására délidőben került sor Miamiban" - És fehér volt, illatos volt és selyempapírba volt csomagolva. :)
papa.49
@Mézike: Vannak dolgok amiket csupán logikus gondolkozással nem tudsz megmagyarázni, ez is pont olyan...Biztos te is voltál már úgy hogy valahová messze elutaztál , akár külföldre, ahol még biztosan soha nem jártál, és úgy érezted mintha már jártál volna ott, ilyen élményeim nekem is vannak...
TASzSz
A polip c. filmsorozat 2. kiadását láthatják...
karma1
@papa.49: Ezek a dolgok egyaltalan nem veletlenek, mert veletlenek NINCSENEK az eletunkben, de befolyasolhatjuk, hogy mindig a jo iranyaba terelodjon a sorsunk,
Bercifiu
@papa.49: Persze, hogy hasonlított, kopasz és fogatlan volt.
Bercifiu
@karma1: Igy igaz. Adjunk a gyerek fejére parókát, meg csináltassunk neki protkót.
Mézike
@papa.49: Déjávú...:-) Persze megesett velem, hogy Tokajban tudtam hova kell menni, bár életemben nem jártam ott előtte. Csak megindultunk a domboldalon az egyik pince felé, és "megismertem " a diófát. :-)
verőce21
@Mézike: (12:54) Így járt Jókai is, amikor bottal meg akarták verni útonállók a Sváb-hegyre hazamenet. Aztán azt kiáltotta feléjük, "Azzal a bottal akarsz megverni? Hiszen én ismerem azt még cseresznyefa korából!" :)
Mézike
@verőce21: Sosem jártam még ott. Mégis valahonnan tudtam hogy a diófának ott kell lenni. A helyiek mesélték hogy az a diófa már 200 éves is megvan. :-)
papa.49
@Bercifiu: Na most az apósom NEM VOLT MÉG FOGATLAN, a gyermeknek meg már kinőtt vagy 3 foga, egyébként tőled függetlenül akkor is így történt, a dolog, hogy esetleg nem hiszed az a magánügyed!!!
feleselek
Attilának, meg a seggéből csináltak átjáróházat...Attól lett az aranyere!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.