Igazi nagyágyúval, Magyar Györggyel durrantja be a Heti Hetest az RTL Klub – írja a HVG.hu. A csatorna az alábbi közleményben kommentálta a lépését:

„Április 3-án, vasárnap 22 órakor a Heti Hetes történetének 106. szereplőjével találkozhatnak, akik az RTLII-re kapcsolnak. Magyar György ügyvéd nem ismeretlen a médiában, számos alkalommal láthatták a nézők különböző műsorokban, nemcsak szakértőként, hanem beszélgető- és vitapartnerként is. Ezért aztán nem lesz neki idegen ez a "pálya", mint ahogy szereplőtársai sem. A humor nyelvét is jól ismerő ügyvéd így szívesen tett eleget a Heti Hetes felkérésének”

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Latom, vannak akik elegge tartanak Magyar Gyorgy varhato szereplesetol...Szuper!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@krumpli: nem az ügyvéd szabja ki a büntetést, hanem a bíró.
karma1
Latom, vannak akik elegge tartanak Magyar Gyorgy varhato szereplesetol...Szuper!
eugen4402
Jobb választása még sohasem volt az RTL-nek...Örülök, a döntésnek.
namihami
Kösz RTL!
Az Öreg frankón csípnivaló és nem fog kilógni a műsor nívójából.
Ha rajtam múlna és kérhető, akkor még a Kunczénak is szorítanék egy kis helyet a HH-ben.
karma1
@namihami: Bizony-bizony, nagyon jo valasztas lenne,...:o))))
eugen4402
@karma1: Vájá-vájá-vájá..! És akkor ki nézné a többi csatornát...?!?
namihami
@eugen4402: Miért ne nézhetné az a 10-15 törzsnézője továbbra is a MTV1-et? Több úgy sincs. Azoknak akkor is jó lesz, ha "műsor" helyett csak sistergés lenne. A szellemi szinvonaluk úgyse romolhat tovább. Legalább nem zavarja meg őket mindenféle káros liberális behatás.
Igaz, nekünk sokba fáj, de - Így mulat egy magyar társadalom.
karma1
@eugen4402: Ha' ki a gyaszt erdekelne', hogy ki mit nez? En imadtam annakidejen a HH-t, nagyon jo musor volt mar indulaskor, persze a 20 ev alatt rengeteget valtozott, de Magyar GYorgy nagyagyu lesz, es mint ilyen, nagyot is fog szolni...;o)))))
eugen4402
@namihami: Már csak a széles körben folyó emberkísérletek részeként is ki kellene próbálni, hogy ha szép csendben beszüntetnék a királyi tévé adásait, hogyan reagálnának a nézők. Legfeljebb esténként néhány helyen felsóhajtanának:.. már megint esik! Viszont évente nem dobnánk ki az ablakon 80 milliárdot...
eugen4402
@karma1: Ne is mondd..! Még akkor, amikor Gálvölgyi J., Verebes Pista, és Bajor Imi, Hernádi Juci, és a régi Havas Henrik nagy titkok tudói voltak: elfeledtették a hétköznapok búját-baját.. Én hülye, VHS-kazettára felvettem a régi adásokat, aztán mindegyikre rávettem valami más baromságot, pedig de jók voltak...!
namihami
@eugen4402: Nem tudom, Te hogy vagy vele, de számomra az eddig eltöltött 6 kisérleti év nemhogy elég lenne, de már sokallom is.
Qrva jó lenne, ha végre befejeződne és valami, a használható eredmény jönne végre.
De hát a fiúknak az nem hoz eleget a konyhára, mert a gyógyszerkisérleteknél is a teszt drága, a bevezetés már nem annyira.
eugen4402
@namihami: Kérek egy kicsivel pozitívabb hozzáállást..! Egyelőre örüljünk annak, hogy ezen már túl vagyunk. Tudom, a neheze még hátra van, ha azt is túléljük, akkor Zeusz is kollégaként üdvözöl majd az Olümposzon...:-)))
namihami
@eugen4402: Tudom, tudom.
Kezében egy Oikos-szal.
Rózsika Hatházi
@eugen4402: Ha beszüntetnék a TV1 adását, észre sem vennék azok, akik azt nézik. Legfeljebb elmondhatják másnap a hozzájuk hasonlóknak: komám, milyen jó kis bolhacirkusz volt tegnap a tévében. :))))
eugen4402
@Rózsika Hatházi: Ki tudja..? Talán még nőne is a nézettség...:-)))
namihami
@eugen4402: @Rózsika Hatházi: Rosszak vagytok.
Tessék magatokat szégyellni és indulás a sarokba, már vár a kukorica.
eugen4402
Kérlek Tégedet, adjál reményt, hogy bűnbocsánatban részesülhetünk, ha penitencia gyanánt elmondunk harminc Miatyánk-at...
Cicamama55
@eugen4402: Akkor még én is mindent elkövettem, hogy fenn tudjak maradni a műsor kezdetéig, aztán már jó ideje nem érdekelt. "Julcsi" távozása jót tett, így meg aztán főleg! Én még a "Sztív" talpára is útilaput kötnék...
wagabund
Ha Hajdú vagy Para helyett, akkor meg van dícsérve a csatorna..Hajdú teljesen alkalmatlan.
prime777
@wagabund: Hát szerintem meg kurvajó a Hajdú.
Amúgy feltételezem,hogy csak ilyen beugró lesz ő,mint amilyen a Varnus mester is volt.
A csapat most elég jó.
Ábel Anita elment.Kár érte.
Én bírtam a fejét.
eugen4402
@Cicamama55: Csak halkan merem bevallani, hogy bizony, egyszer-kétszer én is elaludtam a szünetben, de akkoriban még a videóról vissza tudtam nézni másnap. Magyar doktornak nem lesz szokatlan, hogy a szavába vágnak majd, hiszen a Havas sem engedett neki soha végigmondani egy mondatot a "pályán"-műsorban...
Cicamama55
@eugen4402: Sokan támadják Havas Henriket, én pont ebben a műsorban kedveltem meg. Pont a sajátos stílusa az, ami miatt meghallgatom, s a műsorait megnézem. Nem hagyja elülni a témát, mindig "felzavarja az álló vizet." Nekem se mindig tetszik a stílusa, de legalább rá odafigyelek.
eugen4402
@Cicamama55: Hát, unatkozni aztán nem lehet Havas-műsor közben... Mindig megnézem, tegnap is csak akkor fortyantam fel, amikor Váradi Juliba belefojtotta a szót.
Cicamama55
@eugen4402: A vendégeit úgy válogatja, hogy ne legyen ebből probléma, ismerik őt. A múltkoriban Csintalan Sándorral is majdnem sikerült összehajtania...Viszont ez azért van, mert nem egy előre beállított dolog, tele van fordulatokkal!
eugen4402
@Cicamama55: Amikor Csintalan is jelen van a kezdőcsapatban, akkor a siker már eleve garantált, mert Ő, mint Henrik ellenpontja biztosítja az állandó feszültséget, és valahogy kimondatlanul is ott lebeg a stúdió levegőjében, hogy mindketten sok mindent tudnának mesélni kamerán kívül...
Kovács Béla
Én meg még azt is hallottam, hogy azoknak, akiknek az ideje nem engedi megnézni a műsort, másnap az egész írott formában megjelenik a Dörmögő Dömötör című politikai elemző lapban. És Magyar György bemondásai kövér betűkkel lesznek szedve benne.

-Bizony!
human
@Kovács Béla: Nahát. Előfizető vagy?
wagabund
@prime777: 21.50...Igazad van, egészen biztosan...

elismerem, nekem nincs ilyen kifinomult ízlésem, tehát elnézést...
azt mondod Magyar beugró lesz, úgy mint Varnus...hát zavarba hoztál rendesen, mert Varnus nem volt beugró...javaslom a tesbeszéd figyelését is, az sokat elárul..Varnus nem ilyen lovat akart, ezért továbblépett...az okokat nagyjából mindenki tudja..
(Parával nincs bajom, csak nem való képernyőre. Hajdú..meg hát... na mindegy..a lényeg, hogy ő stabil, szeretik a szerkesztők)

Ábelt nem említettem, mert felesleges... őt nem dícsérem, mert nem szorul rá...még annyit, hogy Bach Szilviát valamiért nem említetted...talán még nem sikerült feldolgozni a "szereplését"?
prime777
@wagabund: Nem értem a gúnyolódás tárgyát.
Annyit írtam,hogy Hajdú Steve szerintem nagyon remek a Heti Hetesben,mint ahogy Czeglédi is most már.
Én úgy gondolom Varnus Xavér nem lett volna állandóan bent minden műsorban.Mondjuk ő nekem sok is volt.
Unalmas egy idő után.
Bach Szilvia pedig nekem semmi a Hetesek között.
Anno számomra a Bajor,Gálvölgyi,Farkasházy,Verebes,Havas,Hernádi volt a Heti Hetes.
Ők voltak a csúcs.
A mai napig nagyon hiányzik a Verebes Pista.Nekem ő volt a kedvencem meg a Gálvölgyi.
eugen4402
Nekem Gregor Jóska is emlékezetes maradt, csoda jópofa fickó volt a nagy, mackós megjelenésével, hatalmas hangjával...
Macskaszem
Én Váncsa Istvánt is nagyon bírtam, bár mostanában ritkán tudom nézni a műsort, nem is tudom szokott e még szerepelni benne.
Cicamama55
@prime777: A második felével egyet értek! A V Xavér nekem nagyon tetszett, de a Steve nagyon nem ide való, hasonlóan Anitához...Szerintem.
rapier
Nagy tudású, kiváló ügyvéd és korrekt úriember. Nem is értem, mit keres a Heti Hetesben?
Cicamama55
Igazán jót tett a személycsere! Kezd visszajönni a régi színvonal, ami miatt újra érdemes lesz vasárnap esténként fennmaradni! D
wagabund
@Cicamama55: minden szavad pontosan ül... nálad a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.