Hat héttel ezelőtt egy hasi érműtéten esett át Kulka János, amit meszesedés miatt kellett megoperálni – értesült a Bors.

Ennek ellenére jó passzban volt, heti háromszor edzeni járt egy II. kerületi mozgásstúdióba. Kaszás Attila (Kulka edzőjének csupán névrokona az egykor elhunyt színésznek) szerint életerősnek, energikusnak látszott a színész az edzések során. 

Az edző elmondta, utoljára hétfőn volt nála Kulka, szerdán ment volna megint, ő is csak szerdán, a hírműsorokból értesült a szomorú hírről – írja a Bors.

– Hiszek a felépülésében, mindenesetre nagyon kegyetlen a sors, hogy ez megtörtént vele – magyarázza a személyi edző. – Tavaly sűrű éve volt, de idén szándékosan visszavett. Ahogy mondtam, a cigarettát is elhagyta. Hozzám két éve járt, de előtte is edzett, a tenisz is része az életének. A korához képest ki­emelkedően jó állapotban volt, ezért is hiszek abban, hogy lesz ereje teljes mértékben felgyógyulni. Én mindenesetre várom vissza a terembe!

Pár hete is műtötték Kulka Jánost

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@nyanya001: Hasi ér műtét a legveszélyesebb mivel mindig elő fordulhat,hogy az érből leszakad egy meszes plak ami el indul a szervezetben.
És az is igaz lehet, hogy nem kapott 6 héten keresztül vér hígítót, nem tudom.
Vagy eredetileg is hajlamos a meszesedésre.
A cigi, ital mindig megteszi áldásos hatását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@nyanya001: Igy igaz, és szerintem korai volt még az edzések elkezdése. Engem négy hete műtöttek, örülök hogy lik van a seggemen nem hogy még két hét múlva bármilyen edzésbe is belekezdjek.
nyanya001
@levarosbukta: Mielőbbi gyógyulást kívánok ! :)
Vigyázz magadra !! :)
levarosbukta
@nyanya001: Nagyon szépen köszönöm! :) :)
Január
Már Kulka is lassan benne van abban a korban, amikor egyik "generál javítás" követi a másikat.
Ezt a legutolsót kihagyhatta volna, mert ez idegsebészeti műtét, nem játék. A gyógyulást nem lehet siettetni, az idő meg fogja hozni.Nem egyik napról a másikra következik be a gyógyulás, ez egy hosszabb folyamat, s akarni kell meggyógyulni.
Most hatalmas türelem és kitartás az amire szüksége van, s legyen benne része!
Mézike
@levarosbukta: Jobbulást! :-)
Mnnyuk mikor engem műtöttek én se rohangáltam edzeni, sőt én is annak örültem mint te.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.