Saját magánéletét nem szereti a hírekben látni, de mások intim titkaival már nem ilyen finnyás a Morning Show műsorvezetője. Balázsék Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket is durván megalázták – írja a Bors.

Havas keményen beszólt Sebestyén Balázsnak

Utóbbi nem rejtette véka alá véleményét az esettel kapcsolatban.

Az ilyen típusú műsoroktól és Sebestyén Balázstól pontosan ez az elvárható szint. Jogilag ezt úgy mondják, hogy a tőle elvárt magatartást tanúsítja. Lefordítva: az állatorvostól elvárható, hogy ne dögöljön meg a ló, tőlem, hogy tudjam a különbséget tulajdon és birtok között, Sebestyén Balázstól pedig az az elvárható, hogy gusztustalan legyen.

Egyébként személy szerint en­gem az ilyen típusú ízléstelenség nem érdekel, sosem hallgatom. Ha a garázsban esetleg valamelyik családtagom átállítja a rádiót, és meghallom Balázs nyerítését, ön- és közveszélyessé válok. Utálom, ahogy nyerít

– fogalmaz.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Sebestyén Balázst csak 1-2 régebbi műsorában láttam, róla inkább csak olvasom a híreket, Havas Henrik műsorait viszont élő adások sorában figyelemmel kísérem, s pont a jellegzetes /mások által bunkónak titulált/ stílusa miatt tetszik is. Amit a saját erejéből elért, ő arra büszke. Azt észre vettem, hogy a tehetséges emberek próbálkozásait-még ha az vele szembe megy is- értékeli, a baráti kapcsolatait pedig tiszteletben tartja. Mivel a szája sokszor előbb csap le, mint az agya, gyakran hallottam őt belátni ezt a hibáját.Nem napraforgó típus. Valószínű ez a tartása szimpatikus nekem. A 08:01-es véleményemmel kizárólag e cikkre reagáltam, ahol a két "ego" egymásnak feszül..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
Felvetődött bennem egy kérdés, hogy ekkora egóval, be tud menni egy lengőajtón, vagy csak oldalazva, avagy még úgy sem ?
Belenéztem egyszer az ATV-n 'pályán' típusú műsorába, a nagyképűség, agyjátszás, egó-fitogtatás, önreklámozás csöpögött a tv.-ből, ezért gyorsan tovább is mentem. Ha így folytatja, még a végén szobrot emeltet magának.
namihami
@Cicamama55: Ez igaz, de azért mégiscsak NŐ. Otthon a kertben, szalonnasütés közben oké.
De tudod, az a baj, hogy az arra fogékonyaknak, pláne ha mégcsak nem is tudják a közöttük levő kapcsolat milyenségét, akkor ez példa lehet.
Cicamama55
@namihami: A jelenlegi média csatornák nem arról híresek, hogy példát mutassanak...Ma az nem "menő". A berkik, győzikék, norbik, alekoszok. stb szintjéhez képest akkor még mindig inkább Havas műsorát nézem. :)
justhpeter
Nem szeretem Havast sem és Sebestyént sem. De azért a legrosszabb Havas is mérföldekkel Sebestyén felett van.
simmering73
Teljesen igaza van. Én miatta (sem) hallgatom azt az adót.
prime777
Nem mintha Havas a kedvencem lenne egoista attitűdje miatt,de Balázs egy senki Havas mellett.
Sebestyén egy igaz cink ember,bírom a humorát is,de ugyanaz a senki mint anno a Z+ tv-ben.
Csak ma jobb ruhák vannak rajta és többet is keres,na meg elhiszi magáról,hogy ő aztán mindenkit oszthat,mert ő ma a jani.
Pedig belül ugyanaz a "finggyerek" mint 20 éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.