A kérdés tehát, hogy lehet-e fogyni, ha elhagyjuk a kenyeret. A válasz: nem. Számtalan példa bizonyítja, hogy ha elhagyjuk a kenyeret, de helyette sok más szénhidráttal teli, zsíros ételt eszünk, egyáltalán nem vezet fogyáshoz. Inkább arra kellene odafigyelnünk, hogy a fehér lisztből készült pékárukat cseréljük le teljes kiőrlésűekre. Ezen kívül nem árt odafigyelni az édességre. A jelszó: csak módjával! Tehát ne hagyjuk el a kenyeret, hanem változtassunk minőségileg rajta. Azt sem árt megfogadni, hogy egy nap csak 1-2 alkalommal iktassunk be „kenyeres” ételt. Egy idő után megszokjuk, és nem kívánjuk a kenyeret „kilószám”. A lényeg, hogy a diétába egy - egy étkezésnél 70 g kenyér belefér, csak bele kell építeni a napi kalóriamennyiségbe. Persze az sem mindegy, hogy mit kenünk rá, vagy mit eszünk mellé. Természetesen együnk minél változatosabban, s nem kell feltétlenül elhagyni a kenyeret, főleg ha az egészséges (teljes kiőrlésű, rozs, fogyókúrás).

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Buta egy kérdés! Igen, persze, lehet fogyni kenyér nélkül. A cikkben a válasz nagyon helytelenül a "nem" egyértelmű tagadás, hamis!
Vagyis, úgy tünteti fel, mintha a kenyérevés a fogyókúra része lenne... persze lejjebb ott a de... de a tagadás akkor is hamis!
Persze nem a kenyér, hanem a szénhidrát milyensége és mennyisége számít, de attól még, hogy lehet, nem muszáj kenyeret enni.

Bosszantóak a buta címek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok