Bár már több szervezet és az Auróra zenekar is több millió forintot gyűjtött össze Szilágyi István színművésznek, az ország Lópici Gáspárjának, a pénzt nem merik odaadni neki, mert félnek, hogy fia elszedi az összeget és elherdálja.

Nemrég nagyobb összeget kapott Szilágyi István a Művészek a Művészekért Alapítványtól, ám fia, Péter azt állítja, hogy semmit sem láttak még a pénzből, csak üres ígéreteket kaptak az alapítványtól – olvasható a Bors cikkében.

A művész fia a lapnak azt is nehezményezte, hogy őt mindenki csavargó piásnak állítja be, de azt nem tagadta, hogy fel szokott önteni a garatra néha.

Az alapítvány vezetője a lapnak elmondta, tényleg nem fogják odaadni az összeget a színésznek, hanem a közeli kisboltban kötnek szerződést, ahol alkohol és dohány kivételével bármit vásárolhat Szilágyi István.

Idáig bármit adtunk Pityi bácsinak, az szőrén-szálán eltűnt

- tette hozzá Martyin László.

Az Aurora zenekar - több klipjükben is szerepelt Szilágyi – több mint hárommillió forintot gyűjtött össze a művésznek, de ők sem szeretnék a pénzt direktben átadni. 

A zenekar a helyi önkormányzattal vette fel a kapcsolatot, ott fogják megbeszélni, hogy milyen módon tudják megsegíteni Pityi bácsit az összegyűlt pénzzel.

Mindenképpen úgy akarjuk csinálni, hogy a művészre költjük a pénzt, nem pedig átadjuk neki, mert nagyon jól ismerjük a fiát. Volt olyan alkalom, hogy amikor videoklipet forgattunk, bevettük őt operatőrként, de nem számíthattunk rá, nem jelent meg a munkán

- mondta el a lapnak Víg László, a zenekar frontembere.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Mint ahogyan eddig is tette. Úgy tudom nyomoráért jelentős mértékben felelős a "gyermek".
Lehetne kérni, valamilyen szociális segítőt, aki ezt megakadályozhatná.
Cappuccino
Létezik művészotthon, a nyugdíjas színészek részére. Az otthon Budapest VI. kerület Lendvai utcában található esetleg ott kellene elhelyezni Szilágyi István művész Úrat.
bence
@Cappuccino: ! Egyetértek veled ! Oda kellene elhelyezni szegényt ! Azt pedig , hogy ide jutott a gyerekének köszönheti !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.