Úgy szép az élet, ha nem vagyunk egyformák, mert a különbözőségeink teszik érdekessé a világot. Abban viszont megegyezhetünk, hogy adódnak kényelmetlen helyzetek az alacsony növésűek számára, amit legjobb, ha humorral kezelnek! Itt van egy csokorral az efféle vicces szituációkból! Oszd meg te is, ha alacsony vagy!

Forrás: szinesvilag.com
Feltöltő: agibetter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Reggelente iskolába menet látom a buszra váró lányokat, akik középiskolások, egyetemisták. 80%-uk nincs több 160 cm-nél. Némelyiknek ismerem a szüleit. Az apja 180 feletti, az anyja pedig 170 cm. Mitől ilyen aprók a lányaink?
desiro
@Manhattan: A viktátor össze nyomta őket, de az 5 éves unokám szerint orbán egy geci nagyképű pöcs geci láda.
agibetter
@desiro: Büszke lehetsz az unokádra, szavazati jogot neki!
agibetter
@Manhattan: Nagyszülőktől is örökölhetik. Az én négy nagyszülőmből három 150-160 cm közötti volt, a szüleim 175 körüliek, én meg a mamák termetét örököltem. :) Azért az átlag női magasság szerintem 165-170 körül van itthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.