Rajta az ország szeme, és példamutatást vár a szexuális zaklatási botrányba keveredett egykori színházigazgatótól.

Sárosdi Lilla újra megszólalt: ezt várja Marton Lászlótól
Fotó: Youtube

Sárosdi Lilla telefonon nyilatkozott az ATV híradójának, ahol elmondta, nem lepte meg, hogy Marton László eláll a pertől. A színésznő szerint sokan vannak, akik szintén zaklatás áldozatává váltak, de még nem mertek a nyilvánosság elé állni.

Sárosdi azt is elmondta, bocsánatkérést vár Martontól, és szeretné, ha ezek az ügyek a későbbiekben nem évülhetének el. Egy anonim bejelentő vonal is jó lenne – mondta a színésznő.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Másképp már nem lehet hírnévre szert tenni a "művész" világban?? Talán a színpadon kellene produkálni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kiscsillag66
Már nagyon unalmas ez a "zaklatás"-ügy. Szerintem, mert elővette, az még nem zaklatás. De ha úgy érezte, akkor miért nem hagyta ott??? Vár újra 20 évet?
namihami
Mondjuk, most a két megszólalás között legalább nem húsz év van. Ez előző is hitelesebb lett volna rövidebb pauza mellett.
És mielőtt bárki mondaná, nem az abúzus mellett szólnék, hanem az ""erőszak"" és a közhírré tétele közötti időt tartom túl hosszúnak. Emiatt tűnik kissé erőltetettnek.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/aldozat.jpg
Ez az egész nekem a magyar társadalom egészéről szól, mely kollektíven bűnbakot keres és talál, ha kell. Egy társadalomról, mely kollektíven felmenti önmagát, mely nem vállal felelősséget, inkább hibáztat, mert úgy egyszerűbb. És ez az élet bármely színterére leképezhető. A hibáztatás mint társadalmi reflex univerzális és bármikor bevethető. Hol a rothadó Nyugatot, hol a pártokat, hol a rendszerváltást, hol a brüsszeli bürokratákat, Soros Györgyöt, a genderizmust, a nyitott társadalmakat, a feministákat, a szocialistákat, a liberálisokat, a nácikat, a cigányokat a zsidókat, a papokat, a pápát, a civileket, a vallásokat, az ateizmust, a nőket, a (színész)nőcskéket, a férfiakat hibáztatjuk. Úgy általában. A társadalom mindig a rajta kívül álló okokat, csoportokat vagy egyéneket veszi célba, ahelyett, hogy saját magát venné nagyító alá, és azokat hibáztatja, szaggatja miszlikbe, akik áldozatok, de többnyire soha semmiért nem hibáztatja önmagát, mert ez így kényelmesebb. Minden
egyszerűbb, mint beismerni, hogy egy társadalom rohad.
szaboria1
Tényleg unalmas mert már a vízcsapból is ez folyik reggeltől estig. Egy érdekes dolgot fedeztem fel Lillácsak sehol sem szerep színházban 2015 óta de mintha a férj is ugyan ebben a cipőben járna.
Jozefina
Másképp már nem lehet hírnévre szert tenni a "művész" világban?? Talán a színpadon kellene produkálni!!!
Desischado
Nekem is unalmas ez az egész már. Kapjon büntetést, és jó napot. Lilla meg a szinpadon produkáljon már végre.
mariaberta
A hírnévre másként nem lehetett szert tenni, jöjjön a szeszierőszak!
Jozefina
Érdekes a Wikipédia említést sem tesz, hogy valaha is Martonnal dolgozott volna!!!
hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1rosdi_Lilla
A férje Schilling Árpád, mint rendező viszont nagyon sokszor szerepet adott neki. E nélkül elég sivár lenne művészeti pályafutása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.