A szexuális zaklatással vádolt Marton László bocsánatot kért mindenkitől, akit esetleg megbánthatott. Sárosdi Lilla gyorsan reagált.

Sárosdi Lilla reagált Marton László bocsánatkérésére

A közlemény itt olvasható >>

A zaklatási ügyet kirobbantó Sárosdi Lilla a zoom.hu-nak nyilatkozott Marton bocsánatkérése után, és azt mondta, 

Példaértékűnek és paradigmaváltónak tartom, hogy Marton kiállt és őszintén elismerte tettét és képes volt bocsánatot kérni

- mondta a színésznő,  aki reméli, ez az eset más esetleges elkövetőket is arra sarkall, hogy őszintén szembenézzenek a múlttal.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ebben csak az a szep, hogy Marton NEM ismerte el konkretan azt a tettet, amivel Sarosdi vadolja...
De igy se rossz...
Nezzuk, mi maradt a csatateren:
2 iszonyuan keseru ember, az egyikuknek 50 ev munkaja nullazodott le, viszont Sarosdi sem fog a mennybe menni ezert az oszintesegi rohamaert...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ebben csak az a szep, hogy Marton NEM ismerte el konkretan azt a tettet, amivel Sarosdi vadolja...
De igy se rossz...
Nezzuk, mi maradt a csatateren:
2 iszonyuan keseru ember, az egyikuknek 50 ev munkaja nullazodott le, viszont Sarosdi sem fog a mennybe menni ezert az oszintesegi rohamaert...
levarosbukta
@karma1: Sőt, eltudom képzelni hogy ezek után még meztelenkedős, fütyirázós szerepet sem kap többet mert pár év múlva eszébe jut hogy ejnye,hát engem itt bizony zaklattak.
Nessy
Most már remélhetőleg más téma is lesz a médiába!
karma1
@Nessy: Ja, ugyanez a Madachban...:o))) Mas szereposztassal...
szep napot
Kedves Lilla. Remelem mar megtette a feljelentest a rendorsegen azzal a 7 masik aldozattal egyutt.
A median keresztuli uzengetes a feltetelezett aldozatot es a feltetelezett elkovetot is tonkreteszi.
Tessek Marton nyilatkozatat figyelmesen elolvasni; a buncselekmeny oszinte elismereserol szo nincs benne.
Aki Én
@karma1: Szerintem nem is akar mennybe menni. Volt apropója, bedobta, és hamar ki is derült, hogy cseppet sem egyedi az eset. A szakmabéliek reakció is ezt igazolják. Még az áldozathibáztató vélemények is azt mondják, menj odébb ha ilyet tapasztalsz. Egyik sem tagadja ennek létezését.
Jozefina
Az én olvasatom szerint nem ismerte el: ""Ezúton üzenem minden névvel vagy név nélkül megszólaló személynek, hogy bocsánatot kérek, ha olyat tettem vagy úgy viselkedtem, amivel megsértettem, nehéz helyzetbe hoztam őket. Tisztelettel kérem bocsánatkérésem elfogadását"
Viszont lillácskának esze ágában sem volt erre megbocsájtó nyilatkozatot tenni!!!
444.hu/2017/10/26/egy-het-hallgatas-utan-marton-laszlo-bocsanatot-ker
karma1
@Jozefina: En is ezt irtam,...Nem ismerte el egyaltalan... Szerintem ezt az ugyvedje tanacsolta neki ilyen modon...:o))
jancsipapa
@karma1: És alighanem bánja már ,hogy borított...
Klubtag
Egyrészt: Marton László Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színházrendező, színigazgató, érdemes és kiváló művész. Rendezéseit több mint 40 országban játszották világszerte s mint ilyen jelentős hatással van környezetére, a közéletre, a kultúra "csinálóira" és fogyasztóira. Tehát többes a felelőssége akár tisztában van ezzel, akár nem.
Másrészt: ebben az ügyben gyáva, ellenszenves, kisszerű módon nyilvánult meg, nem ismert el semmit (tojok arra, hogy ezt az ügyvédje tanácsolta), ebben is megnyilvánult, hogy milyen JANUS arcú.
Én, mint korábbi nagy tisztelője - borzasztóan csalódtam. Kinek az "üzeneteit" vehetjük ezután
komolyan, fogadhatjuk el fenntartások nélkül.
1magyar
2 iszonyuan keseru ember, az egyikuknek 50 ev munkaja nullazodott le, viszont Sarosdi sem fog a mennybe menni ezert az oszintesegi rohamaert...@karma1: írod. Miért nullázódott volna le szakmailag, csak emberileg a Marton. A Lilla meg elindított egy lavinát az igazság feltárásával. Neki nincs mit szégyellni!
Klubtag
@Horizont: Egyetértek minden szavaddal...és nagyon csalódott vagyok.
Klubtag
Egyébként olvasom a sok reagálást ismert és ismeretlen emberek "klaviából".
Na erre kezdtem el igazán odafigyelni. Legtöbbjük (főleg a szerecsenmosdatók) nem is értik, mi fordult meg most itt. Marton László az apropó és igenis remélem, hogy lesz
"paradigmaváltás".
ittott
mi az, hogy zaklatás. egy apácát feldúl, ha egy férfi a tökeit vakarja. miniszter elnökünknek rendszeresen töki makira áll a keze. ez zaklatás? a férfiakat teremtésre teremtette az evolúció. próbálkozni kell, mert így marad fenn az erős. a gyenge meg pusztuljon. 20 év után mocsokság előjönni vele. egyébként is azért mert szomjazom, nem ülök a kút kávájára. megdugták őket, nem. akkor most mit érzékenykednek. nem is nő az, akinek nem fogták meg a fenekét
papa.49
Így nem lehet elintézni a dolgot, vagy álljon ki a rendező, és mondja szemükbe a hölgyeknek, hogy tévednek, vagy szépen csendben osonjon el a picsába, a jogi út a jelen esetben nem járható, mert bizonyítéka nincs a hölgyeknek sem, se a rendezőnek...
karma1
@1magyar: Dragam, nem en nullaztam le, en lattam jo par rendezeset - nekem o mindig zsenialis marad! Peldaul a Molnar Ferenc orokosok nullaztak le, valamint a szinhaz, hogy levette a rendezeseit a musorrol: magyarul: feketelistara tettek, megkerdojeleztek az egesz elete munkajat!!! Mondom, NEM EN, hanem a sajat szinhaza inditott ellene hadjaratot - sajnos...
karma1
@Aki Én: Ugyanezzel az erovel az osszes munkahelyen az osszes vezeto ellen be lehetne ugyanezt lengetni a koztudatba - ez nem szinhazi belugy, nem elhatarolt jelenseg, hanem a magyar ferfiak vezeto szerepenek a kihasznalasa, hangsulyozasa - hisz Magyarorszagon mindig is patriarchalis uralkodas es gondolkodasmod volt ervenyben.
Ha meg emlekszel ilyen szep tartalmu mudalokra, hogy "Ne'kem olyan asszony kell, ha beteg is keljen fel", es egyeb csaladbarat megnyilvanulas a ferfiak reszerol.
Amiota az eszemet felnottkent hasznalom, tudott - es elfogadott ! - volt, hogy az apolonok peldaul az orvosokra hajtanak, a kis gepirolanyok a hivatali vezetokre - termeszetesen tisztelet a kivetelnek, hiszen nem mindenki volt ott sem "olyan", mint ahogy a szinhazban sem donti meg minden rendezo a kezdo, tapasztalatlan, amde karrier-ehes szinesznocsket...
Sarosdi azt hitte, hogy ezzel a dramai kiallassal a szinhazi elet visszassagaira tereli a figyelmet, holott ez nem szinhazi kerdes csupan.
Sajnalom Martont, es a mai napig nem ertem meg Sarosdit, hogy mire volt jo ez a media kirohanas? Ha annyira szegyellte magat, es ezt akarta volna megoldani, akkor azonnal elmegy a rendorsegre feljelenteni Martont, es kulonosebb nagy balhe nelkul, de megadja Martonnak, amit az erdemel: buntetest azert, mert ovele ezt tette. De ha 20 evig titkolozott errol, akkor mitol ez az oriasi kitarulkozas? Nekem ez kb. annyira erthetetlen, ha valaki elmegy apacanak, aztan 20 ev apacaelet utan rajon, hogy o tulajdonkeppen a Playboy cimlapjara valo, es azonnal beleveti magat a legnagyobb magamutogatasba. Valamelyik szerepe nem volt igaz. Vagy mindig is Isten szolgaloja akart volna lenni, vagy mindig is szexszimbolum.
Lehet, hogy ezzel a velemenyemmel egyaltalan nem leszek nepszeru, de en akkor sem ertem a 20 eves titkolozast, majd egy este hirtelen a tv-ben a 10 millio ember elotti kitarulkozast. Valamelyik a ketto nem igaz.
1magyar
Régen a cégnél ahol dolgoztam a vezető sok nőt megkörnyékezett, fiatalokat. Engem is,mivel néha kénytelen voltam közelébe kerülni, de adtam a hülyét.
Elmeséltem egy-két kolléganőmnek akik túl voltak az ügyön és azt mondták: nem nagy ügy, gyorsan elmegy.
Bizony mindig is visszaéltek sokan a hatalmukkal és a nők vagy belementek vagy nem volt előrelépésük a munkahelyen.
micfild
@karma1: csak az a baj, hogy egyre többen lesznek akik elmondják.. marton zaklatta őket. és az is kiderült már, hogy gyakorlatilag mindenki tudta azt a szokását hogy zaklatja a szinésznőket...
micfild
@Horizont: hát.. igen.. az a csúnya karma.. - nagyanyádnak igaza van
karma1
@micfild: Van benne valami , de azt azert egy ilyen sulyu vadnal elvarna az ember, hogy valami hivatalos jelleget oltson a dolog, ne pedig a bulvaron keresztul uzengessenek egymasnak.
Persze, Marton sem egy angyal, de ha igazolhatoan megtette, amit tett, akkor annak legyen igazi kovetkezmenye.
Mindegy most mar, Marton romokban, Sarosdi se fog ettol a mennybe menni, viszont o most mar csalodhat azokban a csajokban is, akik allitolag ugyanazon mentek keresztul, es mindegyikuk mondta, hogy Lilla csak alljon elo, ok meg majd tamogatjak... Hat gyonyoruen szarban hagytak, mert igy, nev nelkul en is barkit tamogatok.
Egyben ilyenkor felvetodik bennem az is, hogy a tobbiek leginkabb azert nem vallaltak a felelosseget, mert felnek attol, hogy hamis tanuzasba esnenek.
Varjuk ki a veget, es foleg: ki lesz Marton utoda? Mert ez meg egy nagyon fontos kerdes, (ha nem ez a legfontosabb!)
papa.49
@karma1: Igazad lesz én is kíváncsi vagyok az UTÓDRA !!!
Aki Én
@karma1: 22:48 Így van. Ha vannak konkrét esetek, elő kell állni vele. Egyébként többen hangsúlyozták, hogy ez nem csupán színházi úgy, nem is csak nők érintettek.
Persze biztosan célravezetőbb lenne ha azonnal kiderülne, de szerintem akivel nem fordult elő hasonló, az nem tudja milyen érzés lehet. Nyilván típus függő is. Szerintem az ilyen szexuális ragadozók pontosan tudják milyen típusokkal érdemes próbálkozni.
Szeretlek, imádlak, de most nem értünk egyet. Ami nem feltétlen baj :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.