KOPPENHÁGA, 14:18 Szó szerint ki kellett menteni egy menekülttáborból a dán bevándorlási ügyekért felelős tárcavezetőt. A dühödt bevándorlók azért támadhattak Inger Stojbergre, mert a hatóságok korábban elutasították a menedékkérelmüket. Az egyik szemtanú szerint a dolgok akkor harapództak el, amikor Inger Stojberg és kísérete már épp elhagyni készült a menekülttábort. A migránsok eleinte csak szavakkal inzultálták a minisztert, a tábor kijáratánál azonban már lökdösték is Stojberget, s csak a biztonságiak közbelépésének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. Egy nő még a miniszter autóját is megpróbálta megállítani, de ebből sem lett semmi, könnyebb sérüléseket szerzett csupán. Azt egyelőre nem tudni, miért támadtak rá a dán tárcavezetőre az illegális bevándorlók, de nagy valószínűséggel az elutasított menedékkérelmük miatt vesztették el a "türelmüket".

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
888. hu. Emeljük a lábunkat had guruljon ez a méretes hazugság ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Csizmás Kond
@papa.49: ...láttad a videót vagy csak nem kartál a lábadra pisilni ???
quadrocopter
@papa.49: 888.hu...húúúúú.húúúúúúú.húúúúúúúú...bruhhaha-hehehe-huhuhuh-hihihihih...
papa.49
@quadrocopter: Az a ,,menekültet,, két egyforma fülessel kellett volna magához téríteni, a hisztijéből, melyik népcsoportra jellemző is az ilyen megnyilvánulás, gondolom nem kell találgatni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.