Noha számos aggasztó hír napvilágot látott a közelmúltban a sajt magas telítetlen zsír-szintjével kapcsolatban, a szakemberek többsége egyetért abban, hogy mégis csak érdemes sajtot fogyasztani.
Forrás:
Nuus
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
A sajt - főleg ha jó és nem valami annak nevezett szar, mint a legtöbb a hazai kereskedelemben - igencsak remek étek, igen sok féle módon fogyasztva. Kétség kívül nagyon jó sok minden hozzá, természetesen a típusának és a fajtájának megfelelően. Ami szinte mindegyikhez jól megy az a dió, retek, újhagyma, erős-paprika nassolása.Persze - szerintem is - a legfontosabb egy jó bor! =))