Noha számos aggasztó hír napvilágot látott a közelmúltban a sajt magas telítetlen zsír-szintjével kapcsolatban, a szakemberek többsége egyetért abban, hogy mégis csak érdemes sajtot fogyasztani.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez megfontolandó jó tanács. Sajnos én is sokat ettem eddig kizárólag minden nélkül magában a sajtot.
ila51
A múltkor a nagycsarnokban erdélyi napok alkalmából rengeteg érlelt sajt volt , hát azok nem kispályásak voltak. Jóféle sajt étkezés végén kizárólag egészséges.
Dr plágium
Igen, érdemes sajtot enni, de kizárólag minőségit! Az igazi sajt 3000ft/kg felett kezdődik!
RonaGyuri
hagyjuk a bugyuta élelmiszer-kutatókat, összevissza hablatyolnak. Pl. jó példa a spenót, aminek a "minősítése" csak az én életemben már vagy egy fél-tucatszor változott!
A sajt - főleg ha jó és nem valami annak nevezett szar, mint a legtöbb a hazai kereskedelemben - igencsak remek étek, igen sok féle módon fogyasztva. Kétség kívül nagyon jó sok minden hozzá, természetesen a típusának és a fajtájának megfelelően. Ami szinte mindegyikhez jól megy az a dió, retek, újhagyma, erős-paprika nassolása.Persze - szerintem is - a legfontosabb egy jó bor! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.