Szabálytalanság történhetett az eljárás során, Ambrusék panaszt tettek.

Panaszt tett a Viszkis, megúszhatja az ittas vezetést
Fotó: ATV

Júniusban kapcsolták le a Viszkist ittas vezetés miatt. Ambrus elmondása szerint csak pár száz métert kellett volna gyalogolnia, amikor egy szegedi rendezvényen vett részt. Nem tagadta, hogy mielőtt volánhoz ült, lenyomott két felest.

A Blikk szerint az ügy most ott tart, hogy Ambrus és ügyvédje panasszal élt, mert a két mintavétel között a meghatározott 30 percnél több idő telhetett el. Ha beigazolódik, hogy az eljárás során szabálytalanság történt, avagy nem minden az előírásoknak megfelelően zajlott, akár ejthetik is az ügyet.

A lapnak nyilatkozó szakértő azt mondta, 

ha a mintavétel jogszabályellenesen történt, akkor nincs ügy, ezért is kellhet a szakértő. Ilyenkor az esetek jelentős részében igazságügyi orvos szakértőt rendelnek ki, akinek az a feladata, hogy megállapítsa az alkoholfogyasztás és a felszívódás körülményeit.

Ambrus Attila a lapnak elmondta, félkarúnak érzi magát a jogosítvány hiánya miatt, káosz lett az élete. 

Nem lennék meglepődve, ha az lenne a cél, hogy példát statuáljanak velem

– panaszolta a Viszkis. – Nem öltem embert, csak hibáztam, remélem, mielőbb visszakapom majd a jogsimat.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
mindenki potenciális gyilkos, ha ittasan vezet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
nem véletlenül szerzett diplomát a sitten, és tanult meg mindent, amit engedtek neki...

most a fagyi visszanyal.

kiváncsian várom, hogy mi lett a hanyag mintavevővel?...mert az ittas vezetés, az ittas vezetés.. ...amúgy aljas dolog ilyen csalárd módon védekezni...

eddig csíptem Amrust, de most elbaszta nálam a kalapácsnyelet..
advocat
Nem kellene ittasan vezetni. Egy méter sem!!! Még Viszkisnek sem! Szerintem.
ittott
mindenki potenciális gyilkos, ha ittasan vezet.
kripton
Ez a faszi még mindig viszkis állapotban van. Miről hadovál? Ha embert ölt volna, akkor nem a jogosítványát vették volna el. Azt pedig azért vették el, mert ittasan vezetett, Ami tilos!!! Nincs megszabva, hogy ötezer kilométert, vagy nyolc métert tilos részegen vezetni, hanem az van tiltva, ittasan, közúton gépjárművet vezessen!
Ha olyan fontos neki a kogsija a munkájához (tudom hogy az), akkor tartsa be a jogszabályt.
Remélem, a sumákságáért fokozott szigorral járnak el vele szemben! Minimum egy év BKV!
sokanvagyunk
Halmozza a védjegyeket? A Viszkis után most a Félkarú? - mondjuk a másodikhoz is van némi köze...
wagabund
..."Ambrus Attila a lapnak elmondta, félkarúnak érzi magát a jogosítvány hiánya miatt, káosz lett az élete. "...

Ebben az ittas-vezetés ügyben ehhez a panaszhoz igencsak pofa kell...

méghogy káosz az élete...baszki milliók utaznak autó nélkül..például anyukák három gyerekkel..
maci0427
Az ilyen embert a sorozatos bankrablásokért és a megtámadott dolgozóknak okozott trauma miatt legalább 99 évre el kellett volna ítélni ! És kártérítést ő sem fizetett a bankoknak a mai napig sem , tehát az államnak és végül a magyar adófizető embereknek -- éppen úgy mint azok a cigány elítéltek , akik gyilkoltak vagy részesei voltak benne és most az egyik már ki is szabadult jóval a büntetés letelte előtt mert "qúrva jól viselkedett a börtönben és valamilyen viselkedési formáló tréningen is jól szerepelt -- brrrrr, így nem fizettek Szögi Lajosnak , Marian Cozmának a családjainak sem, és még gondolom vannak mások még, akik soha nem fizettek kártérítést ! Pedig valamilyen módon be kellene hajtani ! Ezek mind röhögnek a markukban, röhögnek az országon és röhögnek a magyar adófizető becsületes embereken ! Meddig lehet ezt tűrni és csinálni még ?!
wagabund
@maci0427: jut eszembe...hogyhogy van autója? kétszáz millával még tartozik...ezt mikor téríti meg? az utolsó vasat is el kellene venni tőle, és akkor nem lesz gondja az autóval, itallal..épp annyi pénz maradhatna nála, ami elég a havi kiflire és vízre.

mintha valami nagyon nem stimmelne...
maci0427
@wagabund: Igen ez a szemétség ! És ez a Magyarország szégyene is éppen úgy mint a sok sok börtöntöltelékeknek a tartozása az állam és végül is az adófizető állampolgárok felé , tehát mifelénk is ! Undorító ! Többet nem írok erről, mert nem tűrné el ez a felület ! És még kártérítést kérnek a " rossz fogva tartásért " ! Bassza meg, megáll az ember esze !
justhpeter
Ha megússza mindnyájan kocsival mehetünk a kocsmába és haza. A rendőrség meg állítsa meg és szondázza a több ezer autóst.
wagabund
@justhpeter: hát ha megússza, akkor bármi lehet..
gulyasgyula
Van aki soha nem tanul semmiből ...A sok bankrablás után most ittas vezetés ...Ha ezt meg ússza akkor ideje lenne a törvényeket átírni ..BIZTOS NEM EZ VOLT AZ ELSŐ ITTAS VEZETÉSE ,IDEJE LENNE RENDRE TANÍTANI :::
egyvandor
Lophatsz, csalhatsz, ihatsz csak legyen egy jó ügyvéded, ne sértsd a ner érdekeit oszt jónapot. jogészkedő állam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.