A kapormagolaj több mint 50%-ban tartalmaz egyszeresen, s többszörösen telítetlen zsírsavat, – omega-3 és -6 zsírsavakat-, illetve egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza. Kapor (Anethum graveolens L.) A kapor többet tud annál, minthogy csak a savanyúságok fűszere legyen. A kaprot mint természetes gyógyítót, már az egyiptomi civilizáció kezdete óta használják, okkal. Az ókori orvosok a […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.