Az édesburgonyákat héjastól, egyesével alufóliába csomagoljuk, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben puhára sütjük. Kicsomagoljuk, hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk, és összetörjük villával. Közben sóval és frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Összeállítjuk a szendvicseket. Egy szendvicshez két toastkenyeret használunk, két szelet közé sült édesburgonyakrémet, fekete-erdei sonkaszeleteket, Ammerländer Tilsiter sajtszeleteket, valamint salátaleveleket rétegezünk. Az eredmény mindenféle értelemben: hatalmas! Az […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás