Szűz Mária pedig ne lépjen félre, inkább szüljön négy vagy öt gyereket, akkor majd nem fogja verni a férje. Ja, és az apostolok inkább főzzék, mint vedeljék az alkoholt. Kiverte a biztosítékot Rétvári Bencénél a Netflixen látható, Jézusról készült film. Meg is mérgesedett a KDNP alelnöke, aki a párt honlapján olvasható közleményében arra kérte a Netflixet, hogy azonnal törölje a Krisztus első megkísértése című, szerinte vallásgyalázó brazil filmet a kínálatából. Amint az köztudott, Rétvári Bence párttársaival együtt, amikor csak teheti, hallatja szavát a keresztény értékek védelmében. Kiállt az éhezők, az üldözöttek, a menekültek mellett, tiltakozott a szegénység és a hajléktalanság kriminalizálása ellen. Mindezt olyan csendben, szerényen, minden hírverés nélkül tették, hogy senki sem tudott ezekről a megszólalásaikról. Ezért aki csak felszínesen ismeri a KDNP-t, vagyis, közel tízmillió magyar, azok okkal gondolhatják, hogy Rétvári és a KDNP nem Jézus, hanem Orbán Viktor...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@division: te korlátolt barom sokan ismerünk itt, arról amit művelsz! Látod ismét okadatoltad, hogy még felfogni sem vagy képes a mondatokat, annyira buta vagy! =))
Hogy minek tartasz az tényleg a magánügyes, azonban amivel itt vádolsz az nem csak marhaság, de igen durván jogsértő!
division
@RonaGyuri: Ismét sikerült megnyilvánulnod a magad módján, kedves matematikus elvtárs, szóval gratulálok! Hagyj innentől békén és húzz a picsába, mert nem vagyok rád kíváncsi! Érthető voltam? Van itt sok hozzád hasonló ember még akivel jókat tudsz bólogatni ha szidni kell másokat. Ennyi, befejeztem veled mindennemű társalgást, és komolyan mondom, ne szólj többet hozzám!!
RonaGyuri
@division: ócska buta műveletlen bunkó vagy, lehet eltakarodni!
Megint hazudsz, mert te itt csak mocskolódtál! =))
kokopelli
@RonaGyuri:... kifelejtetted a csuti "seregben" végzett feladatát! ( n-1)-szer mutatták a kis flepniét a neten! A net.
nem felejt!
RonaGyuri
@division: látod megint hazudtál, azt ígérted, hogy abbahagyod a fröcsögést! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.